Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΑΕΚ κάλεσε τον Γιόχανσον για ανανέωση!!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΑΕΚ κάλεσε τον Γιόχανσον για ανανέωση

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportfm.gr, οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να ολοκληρώσουν την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Γιάκομπ Γιόχανσον τις προσεχείς ημέρες.

Να «δέσει» τον Γιάκομπ Γιόχανσον επιθυμεί η διοίκηση της ΑΕΚ και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportfm.gr, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν διαμηνύσει στον Σουηδό χαφ ότι οι σχετικές συζητήσεις θέλουν να δρομολογηθούν άμεσα, χωρίς να καθυστερήσει το όλο θέμα. Βρισκόμαστε στη θέση να γνωρίζουμε πως ήδη οι δύο πλευρές έχουν κάνει μια πρώτη επαφή, με τη διοίκηση του συλλόγου να θέλει να γίνει το τελικό ραντεβού στο οποίο θα πέσουν και οι υπογραφές, μέσα στις προσεχείς (10) ημέρες.

Το… παγοθραυστικό έχει συμβόλαιο με τους Κιτρινόμαυρους μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και έχει εκφράσει πολλάκις την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα. Ωστόσο, μια πρόωρη ανανέωση θα λύσει τα χέρια των ανθρώπων της ΑΕΚ, αφού το συμβόλαιό του θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια, ενώ θα προστεθεί σε αυτό και μεγαλύτερη ρήτρα πώλησης του ποδοσφαιριστή.

Η σπουδή της ΑΕΚ, βέβαια, έχει εξήγηση διότι ο Γιόχανσον είναι πιθανόν να βρίσκεται στις επιλογές του προπονητή της Σουηδίας, Χάκαν Έρικσον, για τα τελικά του Euro 2016 που θα διεξαχθεί στην Γαλλία και ελλοχεύει ο κίνδυνος αρκετές ομάδες να τον προσεγγίσουν. Επιπροσθέτως, ο Γιόχανσον βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων και όλα αυτά οδηγούν την «Ένωση» στο να επισπεύσει τις διαδικασίες για να ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: