Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Ρεκόρ προσέλευσης η ΑΕΚ!!


Ρεκόρ προσέλευσης η ΑΕΚ

Η νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν ήρθε, ωστόσο στις τάξεις της ΑΕΚ υπάρχει ικανοποίηση όχι μόνο για την προσπάθεια της ομάδας, αλλά και για την προσέλευση-ρεκόρ του κόσμου και τη συμπεριφορά του.

Μια μεγάλη προσπάθεια δεν στέφθηκε από επιτυχία, καθώς η ΑΕΚ «έπεσε» μαχόμενη απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (63-66).

Πάντως στις τάξεις της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ υπάρχει ικανοποίηση για την προσέλευση και τη συμπεριφορά του κόσμου. Περίπου 11.000 θεατές έδωσαν το «παρών» στις κερκίδες ξεπερνώντας τον αριθμό στον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ για το Eurocup.

Πέρα από το πλήθος του κόσμου, στη διοίκηση της ομάδας υπάρχει ικανοποίηση και για τη συμπεριφορά των θεατών. Δεν έπεσε το παραμικρό αντικείμενο και δικαιώθηκε ο Μάκης Αγγελόπουλος για την επιμονή του και το ρίσκο που πήρε να μην συμφωνήσει στην τοποθέτηση του ειδικού πλέγματος πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Ενδεικτικό της πολιτισμένης ατμόσφαιρας είναι πως υπήρξαν κάποιοι φίλοι της ΑΕΚ που κατά την παρουσίαση των ομάδων χειροκρότησαν τον Δημήτρη Διαμαντίδη, που διανύει την τελευταία του σεζόν στα παρκέ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: