Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Παλεύει για Εμποκού, κοιτάει άλλους δύο!!

Παλεύει για Εμποκού, κοιτάει άλλους δύο
Την περίπτωση του Πολ Ζοσέ Εμποκού εξετάζει «ζεστά» ο Παναθηναϊκός, ενώ παράλληλα φαίνεται πως υπάρχουν ακόμη δύο παίκτες που παρακολουθούν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Από χθες έχει γίνει γνωστό πως είναι αρκετά πιθανό ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει έναν ακόμη επιθετικό, ακόμα και αν τελικά δεν παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα ο Νίκος Καρέλης.

Ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που εξετάζεται από τους «πράσινους» είναι ο Πολ Ζοσέ Εμποκού. Ο 23χρονος φορ της Σταντάρ Λιέγης, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός Κιέβο και θέλει να αποχωρήσει από τη στιγμή που δεν έχει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής.

Σε πρώτη φάση ο Βέλγος άσος (από το Ζαΐρ) παρουσιάζεται αρνητικός να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς περιμένει μία πρόταση από καλύτερο πρωτάθλημα. Δεν αποκλείεται όμως αν τελικά δεν προκύψει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα, να αποδεχθεί την πρόταση του «τριφυλλιού».

Εν τω μεταξύ, η «Πράσινη» αναφέρει πως υπάρχουν ακόμη δύο παίκτες που βλέπει ο Παναθηναϊκός για τη θέση του επιθετικού. Όσον αφορά τον Σαμουέλε Λόνγκο, από τον Παναθηναϊκό αναφέρουν πως έχει προταθεί ο Ιταλός φορ που παίζει δανεικός από την Ίντερ στη Φροζινόνε, όμως δεν είναι τόσο προχωρημένο όσο το παρουσιάζουν ορισμένοι.

Ο Παναθηναϊκός κινείται ΚΑΙ για μέσο, όχι όμως για τον Αντόνιο Νοτσερίνο. Άλλος είναι ο παίκτης που έχουν βάλει στο μάτι οι «πράσινοι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: