Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Αντόνις: «Τεράστια ευκαιρία μάθησης ο ΠΑΟΚ»


Αντόνις: «Τεράστια ευκαιρία μάθησης ο ΠΑΟΚ»

Στις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο σε σχέση με εκείνο στην Αυστραλία αναφέρθηκε ο Τέρι Αντόνις, ο οποίος μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στον ΠΑΟΚ.

Χαρούμενος με την παρουσία του στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Τέρι Αντόνις, ο οποίος μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Παράλληλα, ο ομογενής μέσος μίλησε για τις μεγάλες διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και εκείνο της Αυστραλίας, δηλώνοντας πως αποτελούν σχολείο οι Θεσσαλονικείς.

«Είναι πολύ διαφορετικό το ποδόσφαιρο σε σχέση με την Αυστραλία. Τώρα που είμαι στην Ευρωπη έχω μία τεράστια ευκαιρία μάθησης», ανέφερε αρχικά ο 23χρονος άσος στην ιστοσελίδα «sbs.com.au» και πρόσθεσε:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια τεράστια ομάδα στην Ελλάδα, μεταξύ των δύο ή τριών κορυφαίων ομάδων της χώρας και οι παίκτες ακολουθούν έναν ποιοτικό τρόπο δουλειάς. Όταν ήρθα αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα τραυματισμού στον αριστερό τετρακέφαλο. Το ξεπέρασα, δουλεύω καλά και έχω αγωνιστεί σε μερικά παιχνίδια. Είμαι στο σωστό δρόμο».

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό που υπάρχει μέσα στην ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ, υπογράμμισε: «Δεν είναι εύκολο να φεύγεις από την πατρίδα σου, να πηγαίνεις σε έναν σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ και να μπεις αμέσως στην ενδεκάδα. Για μένα είναι μία μάχη και πρέπει να συνεχίσω να προσπαθώ για να φτάσω στο σημείο που θέλω. Υπάρχουν πολλοί διεθνείς, είναι πολύ διαφορετικά με αυτό που ζούσα στην Αυστραλία, αν και εκεί υπάρχουν δυσκολίες. Βλέπω σε βάθος χρόνου και προσπαθώ να βελτιώσω κάποιες κινήσεις στο παιχνίδι μου. Κάνω ό,τι μπορώ για να γίνομαι καλύτερος και με κάνει πιο… πεινασμένο για να το πετύχω. Κοιτάζω τον εαυτό μου και νοιώθω πιο καλά από ποτέ και δουλεύω πάνω στις φυσικές πλευρές του παιχνιδιού μου».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: