Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Ζήκος: «Με Πογέτ παίζουν οι μεταγραφές, με Δέλλα όσοι τον στήριξαν»


Ζήκος: «Με Πογέτ παίζουν οι μεταγραφές, με Δέλλα όσοι τον στήριξαν»

Καυστικός ο Άκης Ζήκος για το πώς επιλέγονται όσοι παίζουν στην ΑΕΚ. «Τώρα παίζουν οι μεταγραφές και όχι τα παιδιά που στήριξαν τον Δέλλα», δήλωσε.

Για μη αμιγώς αγωνιστικά κριτήρια επιλογής της σύνθεσης της ΑΕΚ έκανε λόγο ο Άκης Ζήκος μιλώντας σε εκπομπή της Nova. Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής και επικεφαλής των τμημάτων υποδομής της «Ένωσης» υποστήριξε πως η ομάδα του Πογέτ δεν έχει μεγάλη διαφορά στην απόδοσή της από εκείνη του προκατόχου του, Δέλλα.

«Η ΑΕΚ με τον Δέλλα άρχισε πάνω στην λογική ότι βάση της ομάδας θα είναι οι παίκτες που την ανέβασαν γιατί αυτοί στήριξαν τον προπονητή και θα παίζουν μαζί με 2-3 καλές προσθήκες που θα γινόντουσαν. Τώρα η ΑΕΚ παίζει με την λογική να παίξουν οι μεταγραφές και όχι τα παιδιά που στήριξαν την ΑΕΚ. Δεν έχει και τεράστια διαφορά η ΑΕΚ. Όλοι όμως πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι, όσους έχει το ρόστερ», τόνισε ο Άκης Ζήκος.

Όσο για τη μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ είπε: «Αν ο Τζεμπούρ είναι ο καλός Τζεμπούρ, η ΑΕΚ δεν θέλει άλλον. Μόνο ένα μπακ απ. Στα εξτρέμ χρειάζεται ενίσχυση για να έχει λύσεις», ενώ για τη δυνατή μεσαία της γραμμή είπε: «Ο Μάνταλος δίνει ισορροπία στην ομάδα σε επίθεση και άμυνα, έχουν δέσει καλά Γιόχανσον-Σιμόες παρότι έχουν το ίδιο στυλ, πιο αμυντικό, ενώ και ο Γιόχανσον ανέβηκε πιο ψηλά τελευταία».

Τέλος, σχολίασε τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Πλατανιά. «Θέλω να σταθώ σε Ανέστη και Κολοβέτσιο που έκαναν τα λάθη με Λεβαδειακό και δέχθηκαν… κράξιμο. Βοήθησαν και οι δύο πάρα πολύ. Όλοι κάνουν λάθη στο ποδόσφαιρο, απλώς πίσω φαίνονται. Ο Ανέστης είναι ένα νέο παιδί και έχει προσόντα. Δικαιούται να κάνει λάθος, δεν είναι για κρέμασμα. Η ΑΕΚ έχει πρόβλημα να γυρίσει παιχνίδια, αν προηγηθεί είναι καλύτερα. Ο Βάργκας είναι καλός παίκτης, αλλά δεν έχει διάρκεια και χάνεται σε κάποια ματς. Ειδικά όταν αυτά πάνε στην δύναμη».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: