Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Νέα χρονιά, νέα αρχή!!


Νέα χρονιά, νέα αρχή

Το πρώτο βήμα για έναν καλύτερο χρόνο θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός υποδεχόμενος τον Παναιτωλικό στην άδεια Λεωφόρο. Φουλ επίθεση από Στραματσόνι και επιστροφή Μπεργκ μετά από ένα μήνα.

Σε επαφή με τη δεύτερη θέση θέλει να διατηρηθεί ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται στις 19:30 (Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) τον Παναιτωλικό.

Οι «πράσινοι» θα εκτίσουν τη δεύτερη από τις τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών που τους έχει επιβληθεί, αλλά όπως συνέβη και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης θέλουν να τα καταφέρουν και… μόνοι τους.

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, καθώς Μπεργκ, Τελάντερ και Καλτσάς ξεπέρασαν τα δικά τους, ωστόσο ο Ιταλός προπονητής δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Ζέκα, Κουτρουμπή και Μπουμάλ, όπως και στον ανέτοιμο Μέστο.

Ο «Στράμα» φαίνεται να προσανατολίζεται σε ένα 4-3-3 με τον Στιλ κάτω από τα δοκάρια, τους Τελάντερ και Σάντσεθ στο κέντρο άμυνας και τους Βέμερ και Νάνο στα άκρα της. Εσιέν, Πράνιτς και Αμπέντ θα είναι η τριπλέτα στο χώρο του κέντρου, ενώ την αντίστοιχη της επίθεσης θα συνθέσουν Καλτσάς, Καρέλης και Μπεργκ. Ο τελευταίος θα εμφανιστεί σε αγώνα μετά τις 3 Δεκεμβρίου και τον αγώνα με την Παναχαϊκή στην Πάτρα για το Κύπελλο.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί έντεκα φορές στο πρωτάθλημα, με τους «πράσινους» να έχουν επτά νίκες και τους Αγρινιώτες μία.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Τελάντερ, Βέμερ, Μαρινάκης, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Αμπέντ, Λουντ, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Καλτσάς, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Καρέλης και Πέτριτς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: