Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Ο Ολυμπιακός μοίρασε χαρά και ΕΛΠΙΔΑ!!


Ο Ολυμπιακός μοίρασε χαρά και ΕΛΠΙΔΑ

Το «Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο Ελπίδα» επισκέφτηκε για 7η χρονιά ο Ολυμπιακός, δίνοντας πολλή χαρά στους μικρούς μαχητές της ζωής.

Το ογκολογικό κέντρο του «Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο Ελπίδα» επισκέφτηκαν για 7η συνεχόμενη χρονιά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, το προπονητικό επιτελείο της ομάδας και φυσικά οι ποδοσφαιριστές.

Η κ. Μαριάνα Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε προσωπικά τον πρόεδρο των Πειραιωτών και στη συνέχεια την ομάδα που δεν ξεχνούν τα συγκεκριμένα παιδιά, αφού μπορούν να τους προσφέρουν μεγάλη χαρά και να συνεχίσουν τη μάχη τους.

Ο κ. Μαρινάκης, από την πλευρά του, ευχαρίστησε την κ. Βαρδινογιάννη για την προσφορά του συγκεκριμένου κέντρου και την βοήθεια που δίνει στους μικρούς μαχητές της ζωής,

Ο Κριστιάν Καρεμπέ, με τη σειρά του, τόνισε ότι «εμείς οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, που ζούμε σε έναν χώρο με λάμψη, χρειάζεται να ερχόμαστε κοντά σε τέτοιες σκληρές εικόνες για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που υπάρχουν για σωστή συμπεριφορά και στάση απέναντι στον συνάνθρωπο».

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έβγαλαν πολλές φωτογραφίες με τα παιδάκια, μοίρασαν αυτόγραφα και τους έδωσαν πολλά δώρα, κάτι που τα έκανε όλα πολύ χαρούμενα, καθώς είδαν τα αγαπημένα τους ινδάλματα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: