Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Ημέρα… ευχαριστιών στον Πανιώνιο!


Ημέρα… ευχαριστιών στον Πανιώνιο

Λίγη ώρα μετά την ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Ολιβιέ Μπουμάλ ο Πανιώνιος ευχαρίστησε και τον κόσμο του για την παρουσία του στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ημέρα… ευχαριστιών φαίνεται πως είναι στον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» αφού ευχαρίστησαν τον Ολιβιέ Μπουμάλ, εξέδωσαν ανακοίνωση και για τον κόσμο που στήριξε την ομάδα στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, εκφράζει τις θερμές τις ευχαριστίες στον φίλαθλο κόσμο και ειδικά στους «Πάνθηρες», για την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Η συμπαράστασή τους στις προσπάθειες των προπονητών και των ποδοσφαιριστών καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και ανεξαρτήτως του αποτελέσματος αυτού, απέδειξε ότι στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, κάθε ποδοσφαιρικός αγώνας μετατρέπεται σε γιορτή.

Ευελπιστούμε πως στο άμεσο μέλλον, ακόμα περισσότερα μέλη της ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ θα βρεθούν στις εξέδρες του σταδίου της Νέας Σμύρνης, προκειμένου να στηριχθούν τόσο οι προσπάθειες της διοίκησης για την εξυγίανση της ομάδας και την επαναφορά της στο επίπεδο που της αρμόζει, όσο και οι προσπάθειες των προπονητών και των ποδοσφαιριστών για την κατάκτηση της καλύτερης δυνατής θέσης στον βαθμολογικό πίνακα
».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: