Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Γράφει ιστορία αυτός ο Γερμανός!!

Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται να προσφέρει «γη και ύδωρ» για τον Λερόι Σανέ και αν η Σάλκε δώσει τη συγκατάθεσή της, ο 19χρονος άσος θα αποτελέσει την ακριβότερη μεταγραφή Γερμανού ποδοσφαιριστή.

Γράφει ιστορία αυτός ο Γερμανός!Αποτελεί έναν από τους ανερχόμενους παίκτες του γερμανικού ποδοσφαίρου. Στην πρώτη του «γεμάτη» σεζόν στη Bundesliga, ο Λερόι Σανέ πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα της Σάλκε, έχοντας 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με πέντε γκολ και ισάριθμες ασίστ. Μοιραία, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, μια εκ των οποίων είναι η Μάντσεστερ Σίτι.

Μάλιστα, το δημοσίευμα της γερμανικής «Bild» αναφέρει ότι ο αγγλικός σύλλογος ετοιμάζεται να προσφέρει «γη και ύδωρ» και συγκεκριμένα 55 εκατ. ευρώ στη Σάλκε, προκειμένου να αποκτήσει τον 19χρονο μεσοεπιθετικό. Για τους «βασιλικούς μπλε», θα είναι μια άκρως συμφέρουσα συμφωνία, αν αναλογιστεί κάποιος ότι δαπάνησε μόλις 4 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι για να τον αποκτήσει από την Λεβερκούζεν.

Όσο για τον Λερόι Σανέλ, η μεταγραφή του θα είναι η ακριβότερη Γερμανού ποδοσφαιριστή στην ιστορία. Μέχρι τώρα, στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται από το 2013 το όνομα του Μεσούτ Οζίλ, για τον οποίο η Άρσεναλ δαπάνησε 50 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης. Ακολουθούν τα 37 εκατ. ευρώ, που έδωσε η Μπάγερν Μονάχου στη Ντόρτμουντ, επίσης το 2013, για τον Μάριο Γκέτσε και τα 36 που δαπάνησε η Βόλφσμπουργκ για την απόκτηση του Τζούλιαν Ντράξλερ από την Σάλκε το περασμένο καλοκαίρι.

Οι ακριβότερες μεταγραφές Γερμανών ποδοσφαιριστών

inner *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: