Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

«Προτάσεις για Μακ από Γαλατά, Ιταλία και Γερμανία»


«Προτάσεις για Μακ από Γαλατά, Ιταλία και Γερμανία»

Το ενδιαφέρον της Γαλατά, αλλά και ομάδων από την Ιταλία και την Γερμανία επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Ρόμπερτ Μακ. Θέλει να «δέσει» τον Σλοβάκο ο ΠΑΟΚ.


Έντονο ενδιαφέρον από ομάδες τόσο της Ιταλίας, όσο και της Γερμανίας υπάρχει για τον Ρόμπερτ Μακ, την ίδια ώρα που ο μάνατζερ του παίκτη επιβεβαίωσε ότι ο Σλοβάκος άσος έχει πρόταση και από τη Γαλατασαράι.

«Ναι τον Ρόμπερτ τον θέλουν αρκετές ομάδες από το εξωτερικό. Και η Γαλατά, αλλά και σύλλογοι από την Ιταλία και την Γερμανία. Με τις εμφανίσεις του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και αυτό δεν κρύβεται» δήλωσε ο μάνατζερ του, Γιουράι Βένγκλος στην Metrosport.

Οι καλές εμφανίσεις του Μακ με τον ΠΑΟΚ, έχουν προσελκήσει το ενδιαφέρον συλλόγων από την Ευρώπη, με τον «δικέφαλο του Βορρά» πάντως να σκοπεύει να «δέσει» τον παίκτη, κάνοντας του νέα πρόταση με απολαβές 350.000 ευρώ το χρόνο ως το 2017.

Σημαντικό ρόλο στην αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Μακ φαίνεται πως θα παίξει ο Λούμπος Μίχελ, με τον υπεύθυνο διεθνών σχέσεων του «δικεφάλου του Βορρά» να έχει καλές σχέσεις με τον μάνατζερ του παίκτη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: