Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Ώρα ενίσχυσης για ΑΕΚ!!


Ώρα ενίσχυσης για ΑΕΚ

Μεταγραφική σύσκεψη επίκειται στην ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Πλατανιά. Προτεραιότητα ο εξτρέμ, επί τάπητος η επέκταση σε Σιμόες, ίσως και σε Γιόχανσον. Στροφή στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Η ΑΕΚ έκανε μια πολύ πειστική εμφάνιση στα Χανιά και πήρε μια σημαντική νίκη απέναντι στον Πλατανιά εδραιώνοντας την παρουσία της στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Όμως αυτό δεν αλλάζει τα πλάνα για την ενίσχυση της ομάδας και πριν τον αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό θα υπάρξει μεταγραφική σύσκεψη των Πογέτ, Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο.

Προτεραιότητα της «Ένωσης» αποτελεί ένας εξτρέμ, με τον Έρνεστ Ασάντε της Στάμπαεκ να είναι ψηλά στη λίστα. Ο 27χρονος Γκανέζος πάντως δεν είναι εύκολη περίπτωση, καθώς έχει συμβόλαιο με τη Στάμπαεκ, γι’ αυτό κι εξετάζονται κι άλλες λύσεις, δίχως να φαίνεται κάποια εξ αυτών να είναι προχωρημένη.

Πέρα από τις μεταγραφικές της κινήσεις, η ΑΕΚ θα προχωρήσει άμεσα και το ζήτημα των ανανεώσεων παικτών που έχουν ήδη ζήτηση στην αγορά. Ο Αντρέ Σιμόες πρόκειται να κληθεί σύντομα για επαφές προκειμένου να επεκταθεί το συμβόλαιό του, που λήγει το επόμενο καλοκαίρι, με βελτιωμένες αποδοχές. Κάτι ανάλογο είναι πολύ πιθανό να συμβεί και με τον Γιάκομπ Γιόχανσον, αν και ο Σουηδός μέσος δεσμεύεται ως το καλοκαίρι του 2018.

Στροφή στο Κύπελλο

Από σήμερα η ΑΕΚ στρέφεται στον αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στην πόλη της Βοιωτίας, την προσεχή Τετάρτη (17:15). Εκτιμάται πως οι καιρικές συνθήκες που οδήγησαν στην αναβολή του χθεσινού αγώνα στη Λιβαδειά θα έχουν βελτιωθεί και το ματς θα γίνει κανονικά. Ο Γκουστάβο Πογέτ περιμένει να δει την κατάσταση του Ντιέγκο Μπουονανότε, ο οποίος είχε κάποιες ζαλάδες χθες και γι’ αυτό αποκλείστηκε από την αποστολή. Ο Ουρουγουανός προπονητής αναμένεται να κάνει κάποιες μετρημένες αλλαγές, αλλά όχι ριζικό rotation, καθώς δίνει μεγάλη βαρύτητα στο Κύπελλο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: