Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Με την Κιέβο θα πρέπει να τα βρει ο ΠΑΟ για Εμποκού!!


Με την Κιέβο θα πρέπει να τα βρει ο ΠΑΟ για Εμποκού

Ο 23χρονος που έχει κινήσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού αγωνίζεται ως δανεικός στην Κιέβο από την Στανταρ Λιέγης.

To όνομα του Πολ-Ζοσέ Εμποκού έχει πέσει στο τραπέζι για τον Παναθηναϊκό και είναι μια περίπτωση που εξετάζεται αν και μέχρι στιγμής δεν οι πράσινοι δεν έχουν προσεγγίσει την Σταντάρ Λιέγης στην οποία ανήκει ο παίκτης.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται φέτος ως δανεικός στην Κιέβο , αλλά το γεγονός ότι δεν έχει πολλές συμμετοχές (μόλις 5) κάνει πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει.

Οι Βέλγοι από την πλευρά τους, έχουν μάθει για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού δεν θα είχαν πρόβλημα να τον παραχωρήσουν αλλά όποια ομάδα τον θέλει θα πρέπει πρώτα να μιλήσει με τους Ιταλούς οι οποίοι διατηρούν οψιόν αγοράς.

Ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής του Εμποκού δείχνει πάντως ότι δεν είναι στις πρώτες επιλογές της ομάδας και αν ο Παναθηναϊκός αποφασίσει τελικά να κάνει την κίνηση του, λογικά θα μπορέσει να τον αποκτήσει.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε και πάλι ως δανεικός σε ομάδα της Serie A και συγκεκριμένα στην Κάλιαρι, έχοντας σε 16 εμφανίσεις 3 γκολ, αλλά τελικά δεν αποκτήθηκε από τον ιταλικό σύλλογο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: