Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Το συγκινητικό «αντίο» του Σουάρες στον ήρωα φυσιοθεραπευτή!!


Το συγκινητικό «αντίο» του Σουάρες στον ήρωα φυσιοθεραπευτή

Ο άνθρωπος που ανέβαλε τη θεραπεία του για καρκίνο, προκειμένου να ετοιμάσει τον Λουίς Σουάρες για το Μουντιάλ του 2014, έφυγε από τη ζωή. Και ο Ουρουγουανός σταρ της Μπαρτσελόνα δεν τον ξέχασε…

Ο Βάλτερ Φερέιρα δεν γνώρισε ούτε φήμη, ούτε πλούτη. Ήταν όμως επί σειρά ετών ένας άοκνος εργάτης στην εθνική ομάδα της Ουρουγουάης και ο Λουίς Σουάρες δεν ξεχνά όσα του πρόσφερε.

Ο άτυχος άνδρας έφυγε χθες από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Την άνοιξε του 2014 είχε συγκινήσει όλο τον αθλητικό κόσμο, όταν έγινε γνωστό πως ανέβαλε μια αναγκαία θεραπεία για την επάρατη νόσο, προκειμένου να κουράρει τον Σουάρες, ο οποίος έδινε μάχη με το χρόνο μετά από μια επέμβαση στο γόνατο για να προλάβει το Μουντιάλ. Με τη φροντίδα του φυσιοθεραπευτή, ο νυν σταρ της Μπαρτσελόνα τα κατάφερε και τότε είχε αφιερώσει ένα γκολ του στον αφανή ήρωα της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η είδηση του θανάτου του Βάλτερ Φερέιρα βύθισε στη θλίψη τον Σουάρες, που ευχαρίστησε τον ηρωικό φυσιοθεραπευτή για τις υπηρεσίες του.

«Σήμερα χάσαμε κάτι παραπάνω από έναν φίλο. Ήταν ένας μαχητής, που μέρα με τη μέρα όχι μόνο πάλευε για τη δική του ζωή, αλλά και για όλους τους άλλους. Ποτέ δεν θα ξεχάσω όσα έκανες για μένα, γιατί μου δίδαξες πολλά στη ζωή. Σε ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να παίξω σε ένα Μουντιάλ. Σε ευχαριστώ για όσα έδωσες στο ποδόσφαιρο και γιατί ήσουν τόσο σπουδαίος άνθρωπος. Ποτέ δεν θα σε ξεχάσω, τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά σου. Αναπαύσου εν ειρήνη», ανέφερε σε μήνυμά του στο Instagram.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: