Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Εύκολα στους «16» η Λεβερκούζεν!!


Εύκολα στους «16» η Λεβερκούζεν

Εύκολη πρόκριση με νίκη 3-1 για την Λεβερκούζεν απέναντι στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Δύο γκολ ο Μπελαραμπί, ένα ο Τσαλχάνογλου, ισοφάρισε προσωρινά για τους Πορτογάλους ο Μάριο Ζοάο στο 38'

Η υπόθεση πρόκριση ήταν έτσι και αλλιώς εύκολη για την Λεβερκούζεν μετά το 0-1 στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Σπόρτινγκ στη Λισσαβόνα.
Οι Γερμανοί μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά στο παιχνίδι δείχνοντας τις διαθέσεις τους απειλώντας αρκετές φορές την εστία του Ρουί Πατρίσιο. Στο 30ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Μπελαραμπί να σκοράρει από δύσκολη γωνία ύστερα από υπέροχη πάσα του Τσιτσαρίτο Ερνάντες.

Οι Πορτογάλοι απέκτησαν ελπίδες όταν 8 λεπτά αργότερα ο Μάριο Ζοάο ύστερα από ασθενή απόκρουση του Λένο σε σουτ του Μανέ έκανε το 1-1. Παρά το γεγονός ότι η Σπόρτινγκ βρισκόταν ένα γκολ μακριά από την πρόκριση η Λεβερκούζεν ήλεγχε το παιχνίδι και κατάφερε να σκοράρει ξανά με τον Μπελαραμπί στο 65’ όταν ο Γερμανός εκτέλεσε τον Ρουί Πατρίσιο με σουτ από τα 25 μέτρα. Το τελικό 3-1 έγραψε ο Τσαλχάνογλου στο 87’ όταν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ωραίο διαγώνιο σουτ.







*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: