Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Η προπόνηση του Ολυμπιακού στο «Παλάου» (Video)


Η προπόνηση του Ολυμπιακού στο «Παλάου» (Video)

Έτοιμος για τη νίκη που θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας είναι ο Ολυμπιακός, καθώς η τελευταία προπόνηση στο «Παλάου» εξελίχθηκε ομαλά. Στο πλευρό του 100 οπαδοί.

Χωρίς πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την σημερινή (21:45 ΣπορFm 94,6, sportfm.gr, ΕΡΤ2) αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής του Τοp 16 της Ευρωλίγκας με τη Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουκγράνα». Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, γύμνασε τους παίκτες του για περίπου σαρανταπέντε λεπτά (13:30 με 14:15) και ανέλυσε τα τελευταία κομμάτια τακτικής που θα ακολουθηθεί κόντρα στους Καταλανούς.

Αποστολή στην Βαρκελώνη, Νίκος Ζέρβας

Οι παίκτες έτρεξαν ελαφρά, έκαναν πολλά σουτ και αφού έκαναν τις τελευταίες ασκήσεις τακτικής, ολοκλήρωσαν τη προετοιμασία τους. Έτσι, μοναδικός απών θα είναι ο Ματ Λοτζέσκι ο οποίος έμεινε στην Αθήνα λόγω της ιογενούς λοίμωξης που αντιμετωπίζει. Ντεμπούτο στην φετινή Ευρωλίγκα, θα κάνει ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος μετά από περίπου ενάμισι χρόνο, προπονήθηκε ξανά στο γνώριμο γι' αυτόν γήπεδο της τελευταίας του ομάδας πριν αναχωρήσει για το ΝΒΑ και τους Ρόκετς.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο γήπεδο θα δώσουν το παρών και οι δύο ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά και 100 οπαδοί της ομάδας από τις γύρω χώρες.

Δείτε στη Web-Tv τα πλάνα από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού:




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: