Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Τα δοκίμασε… όλα ο Στραματσόνι!!


Τα δοκίμασε… όλα ο Στραματσόνι

Εκπλήξεις έδειξε να σκέφτεται ο Αντρέα Στραματσόνι για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Πιθανότητες να παίξει ο Εσιέν, πάει για Ατρόμητο ο Λέτο.

Το ντέρμπι πλησιάζει και ο Αντρέα Στραματσόνι ανακάτεψε την τράπουλα δοκιμάζοντας πολλά πρόσωπα για το βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού στον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ δεν είναι σαφές αν θα επιλέξει το 4-3-3 που συνηθίζει στη Λεωφόρο ή το πιο συντηρητικό 4-2-3-1 που προτιμά συχνά εκτός έδρας.

Για το κέντρο άμυνας φαίνεται πως ο Μολέδο έχει ένα προβάδισμα να ξεκινήσει δίπλα από τον Τελάντερ αντί του Κουτρουμπή, λόγω της παρουσίας του υψηλόσωμου Πέκχαρτ. Σίγουρη θέση στο βασικό σχήμα δείχνουν να έχουν οι Στιλ, Μέστο, Τελάντερ, Ζέκα, Βλαχοδήμος, Μπεργκ και Καλτσάς.

Ο Πράνιτς παρά την αμφισβήτηση που εισπράττει παραμένει ο επικρατέστερος για το αριστερό άκρο της άμυνας. Όσο για το ποιοι θα πλαισιώσουν τον Ζέκα στα χαφ; Ο Ιταλός προπονητής δοκίμασε χθες ακόμη και τον Εσιέν, που έμεινε εκτός στα δύο τελευταία παιχνίδια. Όμως ο «Στράμα» χρησιμοποίησε σε αυτή τη θέση τους Κουτρουμπή κα Εβαντζελίστα, έχοντας πάντα στο μυαλό και τη διατήρηση του διδύμου των Λουντ και Αμπέντ που έπαιξαν στα προηγούμενα ματς.

Για την πλαισίωση του Μπεργκ στην επίθεση δοκιμάστηκαν ακόμη και οι Βιγιαφάνιες και Μαμούτε, αλλά όλα δείχνουν πως ο Σουηδός θα έχει στο πλευρό του Βλαχοδήμο και Καλτσά.

Εκτός πλάνων είναι οι Μπουμάλ, Πέτριτς, Σάντσεθ και Γιαννακόπουλος, ενώ αν ο Κοτσόλης δεν είναι διαθέσιμος, τότε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα είναι για πρώτη φορά στη 18άδα. Δύσκολα θα βρεθεί σε αυτή ο Σεμπαστιάν Λέτο και αν συμπεριληφθεί στην αποστολή θα είναι για ψυχολογικούς λόγους. Ο Στραματσόνι μπορεί να τον έχει στον πάγκο από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο που ακολουθεί.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: