Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Ομπράντοβιτς: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ…»


Ομπράντοβιτς: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ…»

Ο μύθος Ζέλικο Ομπράντοβιτς συνεχάρη τον Παναθηναϊκό, ευχαρίστησε κόσμο και ομάδα για την καυτή υποδοχή και δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια των (κουρασμένων) παικτών του.

Ευχαρίστησε... κάθε άνθρωπο που του επιφύλαξε για τρίτη φορά τόσο θερμή υποδοχή ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για την εμφάνιση και τη δίκαιη νίκη κόντρα στην ομάδα του. Δεν παρέλειψε να δηλώσει περήφανος για τους παίκτες του, λόγω της προσπάθειας που έκαναν, παρά το ότι δίνουν συνεχόμενα ματς το τελευταίο διάστημα!

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για τη μεγάλη νίκη του μέσα σε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα. Το παιχνίδι κρίθηκε σε πολύ μικρές λεπτομέρειες. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου που έπαιξαν τέσσερα παιχνίδια μέσα σε επτά μέρες. Έκαναν φανταστική δουλειά σήμερα και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτούς για μία ακόμα φορά, καθώς είναι πολύ κουρασμένοι και ήταν δύσκολο να κάνω αλλαγές. Ο Παναθηναϊκός σκόραρε εύκολους πόντους στο τρανζίσιον κι αυτό προήλθε από την κούρασή μας, αλλά θα πρέπει να βρούμε ενέργεια. Το Σάββατο (27/2) παίζουμε με την Γαλατά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Για μία ακόμα φορά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Παναθηναϊκού και τους ανθρώπους της ομάδας. Τους εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον».

Από την πλευρά των παικτών της Φενέρ ο Έκπε Ούντο δήλωσε: «Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας σε κάποιες στιγμές του αγώνα, αλλά κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Το Σάββατο (27/2) έχουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και πρέπει να συγκεντρωθούμε και να είμαστε έτοιμοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: