Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Ρομπέρτο: «Είχαμε πιστέψει πολύ σε αυτή την πρόκριση»


Ρομπέρτο: «Είχαμε πιστέψει πολύ σε αυτή την πρόκριση»

Έντονα απογοητευμένος από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο. Ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» παραδέχθηκε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είχαν πιστέψει πολύ στην πρόκριση.

Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του ο Ρομπέρτο, μιλώντας μετά το ματς του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ (1-2).

Σε δηλώσεις του στον OTE TV, ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών παραδέχθηκε ότι ο αποκλεισμός ήταν οδυνηρός και τον απέδωσε στα πολλά λάθη που έκαναν στον έξτρα χρόνο.

«Ξέραμε ότι θα έχουμε δυσκολίες να ισορροπήσουμε το 1-0 του πρώτου αγώνα, αλλά το καταφέραμε. Μετά το 90λεπτο όμως δεν ήμασταν όσο συμπαγείς έπρεπε για να τα καταφέρουμε. Η πρόκριση χάθηκε στα πρώτα λεπτά της παράτασης, όπου κάναμε πολλά λάθη και τελικά δεχθήκαμε το γκολ», σημείωσε.

Συγκρίνοντας, δε, τον σημερινό αποκλεισμό με αυτόν από το Τσάμπιονς Λιγκ, είπε: «Είναι τελείως διαφορετικά πράγματα. Παρόλο που δεν περάσαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήμασταν απόλυτα ικανοποιημένοι από την πορεία μας. Όσο για το Γιουρόπα Λιγκ, είχαμε πιστέψει πολύ σε αυτή την πρόκριση και γι’ αυτόν τον λόγο είμαστε τόσο απογοητευμένοι μετά το σημερινό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: