Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Ουδείς μονιμότερος του… Μίχελ!!


Ουδείς μονιμότερος του… Μίχελ

Υπεύθυνος για τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν είναι ο Λούμπος Μίχελ, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει μόνιμη λύση για το συγκεκριμένο πόστο. Το πλάνο του Τούντορ για Αστέρα.

Και πρόεδρος και αθλητικός διευθυντής, αλλά μέχρι πότε; Ο ΠΑΟΚ κάλυψε εκ των έσω το κενό που είχε δημιουργηθεί στη θέση του αθλητικού διευθυντή μετά το «διαζύγιο» με τον Φρανκ Άρνεσεν.

Ο Λούμπος Μίχελ έχει από χθες διπλό ρόλο στον «δικέφαλο του Βορρά», αλλά φαίνεται πως προορίζεται για προσωρινή λύση και στις δύο περιπτώσεις. Από την πρώτη στιγμή που διαδέχθηκε τον Ιάκωβο Αγγελίδη στην προεδρία έχει φανεί ότι δύσκολα θα συνεχίσει για πολύ καιρό στη συγκεκριμένη θέση και σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα το ίδιο ισχύει και για το νέο του πόστο.

Πάντως, ο Σλοβάκος «τρέχει» ήδη τον προγραμματισμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και θα έχει τον πρώτο λόγο (μετά τον Ιβάν Σαββίδη) για τις κινήσεις που πρόκειται να γίνουν.

Το τοπίο για τον αθλητικό διευθυντή θα ξεκαθαρίσει όταν ο Ιβάν Σαββίδης αποφασίσει το ποιο μοντέλο πρόκειται να εφαρμόσει στον ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν. Διότι, συχνά-πυκνά αλλάζει. Ό πως συνέβη πρόσφατα, όταν και ουσιαστικά έπαψε να υφίσταται η επιτροπή που υπήρχε για τις μεταγραφές.

Το πλάνο για Αστέρα

Μέσα σ’ όλα αυτά, υπάρχει και ματς για τον ΠΑΟΚ, που θα φιλοξενήσει το Σάββατο τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ιγκόρ Τούντορ αναμένεται να κάνει λίγες αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Λογικά, δύο-τρεις διαφοροποιήσεις θα γίνουν σε σχέση με το ματς με τους «πράσινους» και θα επιλέξει το σύστημα 3-4-3. Ο Βίτορ που εξέτισε την ποινή του, θα πάρει τη θέση του Μαλεζά στο κέντρο της άμυνας και θα έχει μαζί του, τους Τζαβέλλα, Χατζηϊσαία. Δεξιά θα είναι ο Κίτσιου και αριστερά ο Λέοβατς. Ο Βελλίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Τζιόλης, Κάτσε και Άντονις «παίζουν» για να αγωνιστούν στο κέντρο δίπλα στον φορμαρισμένο Τσίμιροτ.

Ο Πέλκας, ο οποίος δεν ήταν βασικός στο προηγούμενο ματς, αναμένεται να αγωνιστεί από την αρχή όπως και ο Μυστακίδης. Στην κορυφή θα είναι και πάλι ο Μακ, με τον Αθανασιάδη να «τρέχει» ώστε να προλάβει τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: