Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Πρίντεζης στον ΣΠΟΡ FM: «Ένας από τους πολλούς τελικούς»


Πρίντεζης στον ΣΠΟΡ FM: «Ένας από τους πολλούς τελικούς»

Κάτι σαν τελικό, αλλά έναν από τους πολλούς που θα ακολουθήσουν ως το τέλος του Top 16,αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό τον αποψινό αγώνα με την Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γ.Πρίντεζης.

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την προσεχή αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» με την Μπαρτσελόνα στην οποία έδωσε χαρακτήρα τελικού.

Ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον περσινό θρίαμβο των Πειραιωτών που για πρώτη φορά πανηγύρισε νίκη στην Βαρκελώνη αλλά και στην επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου στα παρκέ της Ευρωλίγκα με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης στον Νίκο Ζέρβα και τον ΣΠΟΡ FM 94,6:

-Για τον χαρακτήρα «τελικού» που έχει η αναμέτρηση: «Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σαν ένα τελικό. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά με δύο σημαντικές νίκες όμως δεν δείξαμε την κατάλληλη σοβαρότητα στην συνέχεια με την Μπάμπεργκ και την Ζαλγκίρις. Αν είχαμε κερδίσει αυτά τα δύο παιχνίδια αυτή τη στιγμή θα ήμασταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση, κυρίως βαθμολογικά, όμως δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα. Έχουμε μπροστά μας αρκετούς τελικούς. Κάποιοι λένε ότι πρέπει να πάρουμε ένα διπλό είτε εδώ (σ.σ. Μπαρτσελόνα) είτε Χίμκι, είτε με την Μπάμπεργκ, αλλά εγώ θα έλεγα ότι το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και σαν Ολυμπιακός πρέπει να κοιτάμε να τα κερδίσουμε όλα».

-Για το που θα κριθεί το παιχνίδι δεδομένης της κατάστασης που είναι η Μπαρτσελόνα: «Αυτά τα παιχνίδια δεν μπορείς να τα στηρίξεις σε έναν συγκεκριμένο τομέα, είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα η οποία αυτή την περίοδο παίζει με την «πλάτη στον τοίχο» και θα θέλουν να κερδίσουν. Τα προηγούμενα παιχνίδια δεν παίζουν κανένα ρόλο κατά την γνώμη μου, είναι ένα παιχνίδι ξεχωριστό στο οποίο κατά τη γνώμη μου σημαντικό ρόλο θα παίξουν ο ρυθμός, τα ριμπάουντ, τα μεγάλα σουτ και η ευστοχία. Γενικότερα όλα παίζουν ρόλο στο πώς να κερδίσεις τέτοια παιχνίδια τα οποία κρίνονται συνήθως στο τέλος».

-Για το αν είναι «οδηγός» η περσινή νίκη του Ολυμπιακού στο «Παλάου Μπλαουγκράνα»: «Ο κάθε παίκτης πρέπει να πιάσει πολύ καλή απόδοση άμα θέλουμε να κερδίσουμε απόψε, σε μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα με την έννοια ότι η Μπαρτσελόνα παίζει πολύ καλά στο γήπεδο της. Πέρσι ήταν ένα παιχνίδι το οποίο είχαμε προετοιμάσει καλά, γενικότερα μας ταιριάζουν τα δυνατά ματς».

-Για την επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου στην Ευρωλίγκα: «Είναι πολύ σημαντική επιστροφή, ο Κώστας δίνει πολλή ενέργεια στην ομάδα είναι ένα μέρος του κορμού το οποίο κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε να έχει φύγει καν. Πολλοί λέγανε πως θα καταφέρει να χωρέσει με τρία τριάρια στην ομάδα, όμως βλέπουμε ότι η χρονιά είναι πολύ μεγάλη και με δεδομένα τα προβλήματα ο Κώστας χρίζεται βασικός και μέσα από ένα τέτοιο παιχνίδι του δίνεται η δυνατότητα να βρει τον εαυτό του και να γίνει ο Κώστας που όλοι ξέρουμε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: