Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Η κουβέντα Σπανούλη, Πρίντεζη και Περπέρογλου!! (pics)


Η κουβέντα Σπανούλη, Πρίντεζη και Περπέρογλου (pics)

Μία ξεχωριστή συνάντηση είχαν οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης πριν τη τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το ματς με τη Μπαρτσελόνα.

Συνάντηση… θρύλων και φίλων στο «Παλάου Μπλαουγκράνα». Λίγο πριν την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού για το αποψινό παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα στην αυλαία του δεύτερου γύρου του Top 16 της Ευρωλίγκας, ο Στράτος Περπέρογλου, φόργουορντ των «μπλαουγκράνα» από το καλοκαίρι, περίμενε τους πρώην συμπαίκτες του για να τους χαιρετήσει.

Αποστολή στην Βαρκελώνη, Νίκος Ζέρβας
Αφού χαιρέτησε τους περισσότερους (και είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Κώστα Παπανικολάου), είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη. Οι τρεις τους, κατέκτησαν την Ευρωλίγκα το 2013 στο Λονδίνο και έχουν ζήσει μεγάλες στιγμές και με την Εθνική ομάδα. Η κουβέντα, στράφηκε κυρίως γύρω από τη ζωή του «Πέρπε» στην Βαρκελώνη, η οποία όπως τόνισε είναι εξαιρετική.

Οι τρεις τους, ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 21:45 το βράδυ, όπου για σαράντα αγωνιστικά λεπτά θα αφήσουν στην… άκρη την εξαιρετική τους σχέση με στόχο να βοηθήσουν τις ομάδες τους για μία σημαντική νίκη.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: