Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Καμπιάσο: «Δεν μπορείς να προκριθείς με ένα εντός έδρας γκολ»


Καμπιάσο: «Δεν μπορείς να προκριθείς με ένα εντός έδρας γκολ»

Την άποψη ότι δεν γίνεται να προκριθεί μια ομάδα από αγώνες νοκ άουτ σε επίπεδο Europa League μόνο με ένα εντός έδρας γκολ εξέφρασε ο Εστέμπαν Καμπιάσο μετά τη λήξη του αγώνα.

Στα γκολ που έπρεπε να σκοράρει ο Ολυμπιακός και στους δύο αγώνες, αλλά δεν τα κατάφερε στάθηκε ο Εστέμπαν Καμπιάσο με δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο Αργεντινός άσος χαρακτήρισε «αδύνατο» να προκριθεί μια ομάδα σε αυτό το επίπεδο με μόλις ένα γκολ και αυτό εντός έδρας, ενώ δεν θέλησε να σταθεί στο αν η Άντερλεχτ ήταν καλύτερη ή χειρότερη από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Τι δεν πήγε καλά: «Η πρόκριση δεν παίχτηκε μόνο σήμερα και να προκριθείς μόνο με ένα εντός έδρας γκολ είναι αδύνατον».

Για το αν η Άντερλεχτ είναι χειρότερη ή καλύτερη ομάδα: «Δεν έχει καμία σημασία. Πήραν τα αποτελέσματα που ήθελαν και αυτό είναι που έχει σημασία. Στεναχωρήσαμε τους φιλάθλους μας. Δεν έχει σημασία αν ήταν καλύτερη ή χειρότερη ομάδα».

Για τους λόγους που ήρθε ο αποκλεισμός: «Δεν υπάρχει μόνος ένας λόγος. Σε τέτοιο επίπεδο θες περισσότερα γκολ και δεν μπορείς να προκριθείς μόνο με ένα γκολ σε δύο παιχνίδια. Είναι και ότι χάσαμε ευκαιρίες, αλλά είναι πολύ δύσκολο να προκριθείς μόνο με ένα γκολ».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: