Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Χάσι: «Δυστυχώς... χρειαστήκαμε παράταση»


Χάσι: «Δυστυχώς... χρειαστήκαμε παράταση»

Στο γεγονός πως η Άντερλεχτ χρειάστηκε να «σπαταλήσει» περισσότερες δυνάμεις απ’ ότι υπολόγιζε κόντρα στον Ολυμπιακό στάθηκε ο Μπέσνικ Χάσι που στις δηλώσεις του σκεφτόταν τη… Σταντάρ Λιέγης.

Με αρκετά υπεροπτικό ύφος μίλησε ο Μπέσνικ Χάσι μετά την πρόκριση της Άντερλεχτ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο τεχνικός των Βέλγων, μιλώντας στον ΟΤΕ TV, τόνισε πως είναι προβληματισμένος από το γεγονός ότι ομάδα του χρειάστηκε να φτάσει στην παράταση για να πάρει την πρόκριση, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με την Σταντάρ Λιέγης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:


«Περίμενα στα πρώτα λεπτά την πίεση, ανταπεξήλθαμε. Ήρθε το 1-0 αλλά είπαμε στο ημίχρονο ότι δεν τελείωσε τίποτα. Στο δεύτερο το έβλεπα ότι δεν θα άλλαζε κάτι ακόμη και στο δοκάρι. Στην παράταση είχαμε περισσότερες δυνάμεις κι έτσι κρίθηκε.

Στο δεύτερο ελέγξαμε καλύτερα τον ρυθμό και παίξαμε το δικό μας παιχνίδι, κάτι που δεν μπορέσαμε να πετύχουμε στο πρώτο ημίχρονο. Στην παράταση βρήκαμε το γκολ και ψυχολογία και στις αντεπιθέσεις σφραγίσαμε τη νίκη. Μου αφήνει πικρία το γεγονός πως χρειάστηκε να φτάσουμε στην παράταση καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με την Σταντάρ Λιέγης».

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: