Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Τρομοκράτησε τη Λίβερπουλ ο Σταφυλίδης!!!


Τρομοκράτησε τη Λίβερπουλ ο Σταφυλίδης! (video)

Ο κορυφαίος της Άουγκσμπουργκ, Κώστας Σταφυλίδης, παραλίγο στο 89’ να… ξεράνει με «μαεστρική» εκτέλεση φάουλ τη Λίβερπουλ, που νίκησε, τελικά, 1-0 και προκρίθηκε στους «16» του Europa League!

Λίγο έλειψε και στο Λίβερπουλ θα έβλεπαν απόψε… εφιάλτες με τον Σταφυλίδη!

Ο αμυντικός της Άουγκσμπουργκ εκτέλεσε «μαεστρικά» φάουλ στο 89’ και παραλίγο να… ξεράνει τη Λίβερπουλ, που νίκησε, τελικά, 1-0 και προκρίθηκε (σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα στη Γερμανία) στους «16» του Europa League!

Το γκολ για τους «κόκκινους» πέτυχε μόλις στο 5’ ο Μίλνερ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, μία απόφαση του διαιτητή, ωστόσο, τουλάχιστον αυστηρή…

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι σπατάλησαν ένα… βουνό ευκαιρίες, είχαν και δοκάρι με τον Στάριτζ στο 41’, δεν κατάφεραν, όμως, να… τελειώσουν την πρόκριση, με αποτέλεσμα, στα τελευταία λεπτά, να καρδιοχτυπήσουν και οι αγχωμένοι οπαδοί τους να μην κοιτάζουν καν από τις εξέδρες του «Άνφιλντ»!

Πρωταγωνιστής, όπως προείπαμε, και κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, που πέρα από το εξαιρετικό φάουλ του στο τέλος, που «έγλυψε» τη συμβολή του Μινιολέ, είχε και ευκαιρία στο 28’ για να φέρει το ματς στα ίσα.

Το ματς


Το γρήγορο γκολ της Λίβερπουλ, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μίλνερ στο 5’, (δεύτερο συνεχόμενο του Άγγλου μέσου από την άσπρη βούλα, σε εντός έδρας ματς για το Europa League), έβαλε… φτερά στους «κόκκινους», που πίεσαν και για δεύτερο γκολ, προκειμένου να «καθαρίσουν» από νωρίς την πρόκριση. Η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ, όμως, είτε έπεφτε πάνω στον εξαιρετικό πορτιέρο των Γερμανών, Μάρβιν Χιτζ, είτε στο… δοκάρι του, όπως έγινε στο 41’, στην προσπάθεια του Στάριτζ.

inner

Οι Γερμανοί, από την άλλη, σοκαρισμένοι από το γκολ που δέχτηκαν νωρίς νωρίς, περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, είχαν, ωστόσο, την ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα στο 28’, με τον… δικό μας και εκ των κορυφαίων του γηπέδου, Κώστα Σταφυλίδη, να μην μπορεί, όμως, να νικήσει τον Μινιολέ.

inner

Το γεγονός ότι η Λίβερπουλ δεν «καθάρισε» -όπως κάλλιστα θα μπορούσε να κάνει- την πρόκριση στο πρώτο 45λεπτο, αλλά ούτε και στο ξεκίνημα του δευτέρου, με τους Στάριτζ και Κουτίνιο να συνεχίζουν να προκαλούν… σύγχυση στον Γίργκεν Κλοπ, στον πάγκο, με την αστοχία τους, έφερε… μπόλικο άγχος και εκνευρισμό στους γηπεδούχους, αλλά και στον κόσμο στις εξέδρες του «Άνφιλντ». Η τεράστια ευκαιρία του Βέρνερ, δε, στο 70’, που βγήκε μόνος του απέναντι από τον Μινιολέ, αλλά ο Βέλγος τον πρόλαβε και απομάκρυνε, ενέτεινε την αγωνία, όσο το εύθραυστο 1-0 παρέμενε.

inner

Οι «κόκκινοι» συνέχιζαν να… ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί, ο Χέντερσον έχασε άλλο ένα… άχαστο στο 77’ και το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν, πραγματικά, ακατάλληλο για καρδιακούς, με τους φιλοξενούμενους, πια, αφού τους το… επέτρεψε η Λίβερπουλ σε όλο το προηγούμενο ματς, να τα δίνουν όλα για την πρόκριση! Πίεσαν, το πάλεψαν πολύ και μάλιστα, στο τέλος, λίγο έλειψε να φύγουν με μία ιστορική πρόκριση από το «Άνφιλντ», με ήρωα τον… δικό μας, Κώστα Σταφυλίδη, το φάουλ του οποίου, όμως, πέρασε… ξυστά από την αριστερή συμβολή του Μινιολέ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: