Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Σούπερ πρόταση και για τον Ρισβάνη!!


Σούπερ πρόταση και για τον Ρισβάνη

Μια άκρως δελεαστική πρόταση για τον Σπύρο Ρισβάνη έχει φθάσει στα γραφεία του Πανιώνιου, σύμφωνα με δημοσίευμα και ενώ ως γνωστόν υπάρχει ενδιαφέρον για Σιώπη και Ανσαριφάρντ.

Ο Πανιώνιος έχει κάνει υπέρβαση φέτος, πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία τηρουμένων των αναλογιών.

Γι’ αυτό είναι λογικό το ότι έχουν πέσει τα βλέμματα πάνω σε αυτούς ποδοσφαιριστές του. Ο Μπουμάλ πουλήθηκε τον Ιανουάριο στον Παναθηναϊκό, όπως και ο Χατζηισαΐας στον ΠΑΟΚ. Φαίνεται πως έχουν γίνει προτάσεις για τους Σιώπη και Ανσαριφάρντ και το νέο έχει να κάνει με τον Σπύρο Ρισβάνη.

Όπως αναφέρεται στο «Goal», έχει φθάσει στα γραφεία της ΠΑΕ πρόταση για τον Έλληνα στόπερ και σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι άκρως δελεαστική, καλύπτοντας τους «κυανέρυθρους» και ενώ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 25% ο Παναθηναϊκός.

Ενδιαφέρον για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή υπάρχει από δύο ιταλικούς συλλόγους και έναν από την Κεντρική Ευρώπη. Πιθανόν, η μια από αυτές να είναι η Μπάρι που είχε δείξει ενδιαφέρον και το περασμένο καλοκαίρι. Αξιολόγηση για την πρόταση –όπως και για τους υπόλοιπους παίκτες- θα γίνει στο τέλος της σεζόν και σημαντικό ρόλο θα παίξει η έκβαση της υπόθεσης της αδειοδότησης, αλλά και το αγωνιστικό. Δηλαδή, η θέση που θα έχει πάρει στο πρωτάθλημα η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο Ρισβάνης έχει φέτος 20 συμμετοχές (με ένα γκολ) στο πρωτάθλημα και τέσσερις στο Κύπελλο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: