Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

«ΠΑΟ, θρησκεία, 50 χρόνια δίπλα σου η Θύρα 13» (pics)


«ΠΑΟ, θρησκεία, 50 χρόνια δίπλα σου η Θύρα 13» (pics)

Τη νύχτα μέρα έκαναν οι οργανωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Κεντρικό. Παρόντες οι Λέτο, Μπουμάλ, Χαραλαμπόπουλος, Ανδρεόπουλος, Πανταλέων.

Μέσα σε γιορτινό κλίμα και παρά τη στεναχώρια απ' την «αυτοκτονία» στο ματς με τον ΠΑΟΚ, η Θύρα 13 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στον Κεντρικό, που φέτος συνέπεσε με τα 50 χρόνια λειτουργίας του συνδέσμου (εξ' ου και το εντυπωσιακό πανό που αναρτήθηκε).

Εκατοντάδες φίλοι του τριφυλλιού έδωσαν το παρών και έκαναν τη νύχτα μέρα από τα δεκάδες βεγγαλικά που άναψαν, ενώ πολλά ήταν φυσικά τα συνθήματα που δόνησαν την ατμόσφαιρα.

Από το ποδοσφαιρικό τμήμα, παρόντες ήταν οι Σεμπάστιαν Λέτο (που άκουσε το... δικό του σύνθημα) και ο Ολιβιέ Μπουμάλ ο οποίος εξίσου αποθεώθηκε και απαθανάτιζε τις στιγμές. Το μπάσκετ του Παναθηναϊκού εκπροσωπήθηκε από τον Χαραλαμπόπουλο (ήταν τραυματίας και δεν είχε ταξιδέψει για Θεσσαλονίκη), από το βόλεϊ ήταν ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος και ο... αιώνια πιστός αρχηγός, Σωτήρης Πανταλέων. Από το γυναικείο τμήμα μπάσκετ παρούσα ήταν η Κέανι Αλμπάνεζ, όπως και ο προπονητής της πυγμαχίας, Γιάννης Αϊδινιώτης.

«Κλείσαμε τα πρώτα 50 χρόνια, τώρα αρχίζουμε! Εμείς είμαστε ο Παναθηναϊκός, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη σε δρόμους και γήπεδα για να προστατέψουμε τον Σύλλογο. Τους αθλητές μας τους αγαπάμε, τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες αλλά πρέπει να καταλάβουν όλοι πια φανέλα φοράνε. ΠΑΟ θρησκεία, 50 χρόνια δίπλα σου η Θύρα 13», είπαν μεταξύ άλλων μέλη της Θύρας 13, στέλνοντας παράλληλα και το... μήνυμά τους.

Ο προπονητής του βόλεϊ, Δημήτρης Ανδρεόπουλος επιβεβαίωσε την «αρρώστια» του για το τριφύλλι. «Έχω μεγαλώσει στα τσιμένα της Λεωφόρου και ξέρω πολύ καλά τι πάει να πει το 'είναι τιμή να είμαι οπαδός σου'. Συνεχίστε να κρατάτε ψηλά την πράσινη σημαία μας και να είστε περήφανοι που είστε Παναθηναϊκοί».

Ο... αγαπημένος των πράσινων οπαδών, «Σέμπα», ανέφερε απ' την πλευρά του: «Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας, αυτό που γίνεται είναι απίστευτο, ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ο καλύτερος όλων. Εμείς υποσχόμαστε πως θα δουλέψουμε σκληρά για να ξανακάνουμε τον Παναθηναϊκό αυτό που πραγματικά είναι για την Ελλάδα, το ποδόσφαιρό της και τον αθλητισμό»!

inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: