Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Ρονάλντο: «Προσπάθησα να επιστρέψω στην Ίντερ, αλλά δεν με ήθελαν»


Ρονάλντο: «Προσπάθησα να επιστρέψω στην Ίντερ, αλλά δεν με ήθελαν»

Ο Ρονάλντο ήθελε να γυρίσει στην Ίντερ το 2007, αλλά οι «νερατζούρι» δεν επιθυμούσαν την επιστροφή του με αποτέλεσμα να πάει στην Ίντερ. Διαβάστε τι αποκάλυψε το «φαινόμενο» σε συνέντευξη του.

Ο Ρονάλντο, επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια στο «Μεάτσα» και αποδοκιμάστηκε από μερίδα των οπαδών της Ίντερ, που δεν του συγχώρησαν το έστω και σύντομο πέρασμα του από τη Μίλαν, την περίοδο 2007-2008.

Ωστόσο το «φαινόμενο», σε συνέντευξη του αποκάλυψε πως το 2007 και μετά την πενταετία στη Ρεάλ, θέλησε να γυρίσει ξανά στην Ίντερ, αλλά οι άνθρωποι του ιταλικού συλλόγου δεν τον ήθελαν και προτίμησαν τον Αντριάνο.

Σε συνέντευξη του στη «Gazzetta dello Sport», ο Ρονάλντο τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Ίντερ, μαζί με τη Ρεάλ και την Κορίνθιανς, αποτέλεσαν τους σταθμούς της καριέρας του, ενώ τόνισε πως θέλει να δει και πάλι πρωταθλητές τους «νερατζούρι».

Κάποια σημεία της συνέντευξης του Ρονάλντο

Για την απόφαση του να πάει στη Μίλαν: «Ήθελαν να επιστρέψω στην Ίντερ το 2007. Μίλησα με τον Μοράτι και μου είπε ότι η επιστροφή μου εξαρτάται από τον Αντριάνο. Τελικά πήραν εκείνον».

Για τις αποδοκιμασίες: «Οι άνθρωποι που με αποδοκίμασαν είναι μειονότητα. Όσο είμαι εδώ ο περισσότερος κόσμος μου έχει δείξει την αγάπη του. Απλά θέλω να μάθουν την αλήθεια και ότι εγώ ήθελα να γυρίσω στην ομάδα».

Για τους λόγους που επέλεξε τη Μίλαν: «Δεν μπορούσαν να μείνω πλέον στη Ρεάλ και το Μιλάνο ήταν πάντα ξεχωριστό για μένα. Το όχι από την Ίντερ μου έκανε κακό και έτσι είπα να πω το ναι στη Μίλαν».

Για το ποιος θα κατακτήσει το Σκουντέτο: «Φυσικά και θα ήθελα να το πάρει η Ίντερ, αλλά αυτό είναι δύσκολο. Είναι πολύ πιθανό πάντως να εξασφαλίσει μια θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ. Το πρωτάθλημα θα πάει ή στην Γουβέντους ή στη Νάπολι»

Δεν υπάρχουν σχόλια: