Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Σίλβα: «Έρχεται μια πολύ μεγάλη εβδομάδα»


Σίλβα: «Έρχεται μια πολύ μεγάλη εβδομάδα»

Την κρισιμότητα της εβδομάδας που έρχεται σε ό,τι αφορά τους στόχους της ομάδας υπερτόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο.

Ως μια πολύ κρίσιμη εβδομάδα για τον Ολυμπιακό χαρακτήρισε αυτή που έρχεται για τους στόχους της ομάδας ο Μάρκο Σίλβα στη συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφερόμενος στα ματς με Άντερλεχτ και Βέροια (ματς με το οποίο μπορεί να εξασφαλιστεί το πρωτάθλημα) είπε ότι περιμένει τον κόσμο να είναι δίπλα στην ομάδα όπως πάντα ενώ στα αγωνιστικά ζητήματα, αφού δήλωσε ικανοποιημένος απ' όσα είδε από τους παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, δεν παρουσιάστηκε αισιόδοξος για τη συμμετοχή του Σιόβα στο ματς της Πέμπτης λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά:

-Μετά από δύο ήττες και παρά τις αλλαγές ο Ολυμπιακός αντέδρασε. Τι κρατάτε εσείς από το ματς;
«Το πιο σημαντικό είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε για την αυτοπεποίθηση μας και ότι ξέρουμε πως όποιος και αν παίξει μπορεί να βοηθήσει. Η ομάδα δε θα αλλάξει στυλ παιχνιδιού αν αλλάξουμε πρόσωπα στην εντεκάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

-Σκέφτεστε κάποιες αλλαγές στο ματς με την Άντερλεχτ;
«Δύο από τους παίκτες δεν μπορούν να παίξουν, ο Φουστέρ και ο Κολοβός. Είμαι ικανοποιημένος από τον Τσόρι και τον Πουλίδο αλλά θα πρέπει να περιμένουμε. Είμαι ικανοποιημένος από όλη την ομάδα. Κάποιοι είχαν κούραση όμως γενικότερα η ομάδα απάντησε καλά σήμερα. Η ομάδα έδειξε καλή εικόνα παρά τις αλλαγές».

-Ο Ολυμπιακός είχε ταχύτητα στη δημιουργία, είναι αυτό το κλειδί για να πάει καλά και να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα;
«Η ταχύτητα στην αποτελεσματικότητα μας θα είναι το κλειδί για το παιχνίδι της Πέμπτης, Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε αυτό το παιχνίδι με το ματς εναντίον του Ατρομήτου. Δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε, αλλά σίγουρα θέλουμε ταχύτητα στην επίθεση».

-Πόσο βοηθά την ψυχολογία του Ολυμπιακού η νίκη επί του Ατρομήτου;
«Πάντα είναι λογικό ότι όταν κερδίζεις νιώθεις καλύτερα. Η αυτοπεποίθηση είναι σημαντική κι εμείς είμαστε συνηθισμένοι να κερδίζουμε. Δε χρειάζεται όμως ο Ολυμπιακός μια νίκη για να έχει αυτοπεποίθηση. Ξέρει ο Ολυμπιακός ότι έχει πετύχει πολλά. Όλοι νιώθουμε ότι έχουμε πετύχει πολλά».

-Ο Σιόβας θα είναι στη διάθεσή σας την Πέμπτη;
«Δεν έχω να πω πολλά. Δεν έχει προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Το σενάριο δεν είναι πολύ θετικό αλλά θα πρέπει να περιμένουμε λίγες μέρες. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο μας. Είναι πολύ μεγάλη εβδομάδα και πιστεύουμε, είμαστε σίγουροι για τις ικανότητες μας. Έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας. Επίσης το επόμενο ματς του πρωταθλήματος είναι μεγάλο γιατί θα μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και θέλουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας, όπως και θα είναι, για να βοηθήσει την προσπάθεια μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: