Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Λουτσέσκου: «Αν μιλήσω για πλέι οφ, στο επόμενο ματς θα χάσουμε»!


Λουτσέσκου: «Αν μιλήσω για πλέι οφ, στο επόμενο ματς θα χάσουμε»!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είπε για μια ακόμη φορά φοβερές ατάκες. Αφού χαρακτήρισε «άδικη» τη νίκη της ομάδας του επί του Πανθρακικού, είπε πως αν μιλήσει για πλέι οφ, η Ξάνθη θα χάσει στο επόμενο ματς!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τη νίκη της Ξάνθης με σκορ 1-0 επί του Πανθρακικού.

«Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος γιατί νικήσαμε, αλλά και γιατί ήμασταν τυχεροί. Για πολύ καιρό δεν είχαμε τύχη. Δεν ήταν καλό παιχνίδι, δεν παίξαμε όπως θέλαμε, ο Πανθρακικός δεν άξιζε να χάσει το ματς. Υπήρχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, ο Ζαρόπουλος, όμως, ήταν πολύ καλός, ενώ είχαμε και την έμπνευση του Παπαστεριανού, που σκόραρε. Στο πρώτο μέρος είχαμε μεγάλη σύγχυση, στο δεύτερο μέρος κάναμε κάτι καλύτερο, προσπαθήσαμε να επιτεθούμε, κάναμε λάθη, αλλά, επαναλαμβάνω, νιώθω καλά, γιατί νικήσαμε και μάλιστα, στα τελευταία λεπτά.

Ακόμη και αν κάναμε λάθη, είμαι ικανοποιημένος από την άμυνα, καθώς έχουμε καιρό να δεχτούμε γκολ. Η οικονομία του αγώνα λειτούργησε καλά. Δεν θέλω να μιλάω για πλέι οφ. Αν το κάνω θα χάσουμε το επόμενο παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, προσπαθούμε να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αυτό θα κάνουμε και με τον Παναιτωλικό
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: