Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Πουλίδο: «Πρέπει να πιστεύουμε στην ανατροπή»


Πουλίδο: «Πρέπει να πιστεύουμε στην ανατροπή»

Το μήνυμά του ενόψει της ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ έστειλε ο Πουλίδο, ο οποίος σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ κόντρα στον Ατρόμητο.

«Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και πρέπει να πιστεύει στον εαυτό του», ανέφερε ο Πουλίδο εν όψει της δεύτερης αναμέτρησης ανάμεσα στους «Πειραιώτες» και την Άντερλεχτ στη ρεβάνς του 1-0 υπέρ των Βέλγων.

Ο Μεξικανός ήταν βασικός κόντρα στον Ατρόμητο και πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 4-0 των «ερυθρόλευκων» και τόνισε μέσω της Nova ότι όλοι οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα είναι πάντα προετοιμασμένοι για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το πως εξηγεί την πολύ καλή παρουσία της ομάδας στο σημερινό ματς, παρά τις πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα: «Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες ανεξαρτήτως ποιοι παίζουν, είναι πάντα προετοιμασμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά στην προπόνηση και είμαστε όλοι έτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή να βοηθήσουμε την ομάδα».

-το αν η σημερινή εμφάνιση δίνει ώθηση στον ίδιο και στους συμπαίκτες του ενόψει της ρεβάνς με την Άντερλεχτ: «Ναι, γιατί πιστεύουμε όλοι μας πως δεν έχει τελειώσει τίποτα παρόλο που δεν φέραμε καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και πρέπει να πιστεύει στον εαυτό του. Πρέπει να πιστεύει ότι μπορεί να κάνει την ανατροπή. Η ομάδα έχει κοινό στόχο και έχει πάντα στο μυαλό της αυτόν τον στόχο και δεν πρόκειται να παραιτηθεί μέχρι να τα καταφέρει».

-το αν θέλει γκολ και την Πέμπτη μετά το σημερινό: «Φυσικά και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να σκοράρω. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η ομάδα σήμερα κατάφερε να κερδίσει και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι με ένα σερί με πολλά γκολ».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: