Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Η πανηγυρική selfie της Κρίσταλ Πάλας!!


Η πανηγυρική selfie της Κρίσταλ Πάλας

Η μεγάλη πρόκριση της Κρίσταλ Πάλας επί της Τότεναμ (1-0) για το κύπελλο Αγγλίας έφερε χαμόγελα και «σέλφι» μεταξύ παικτών και κόσμου.

Η μεγάλη πρόκριση της Κρίσταλ Πάλας επί της Τότεναμ (1-0) για το κύπελλο Αγγλίας έφερε χαμόγελα και «σέλφι» μεταξύ παικτών και κόσμου.

Η Κρίσταλ Πάλας πήρε τεράστια πρόκριση στους «8» του Κύπελλου Αγγλίας επικρατώντας με 1-0 της Τότεναμ, μία νίκη που έφερε μεγάλους πανηγυρισμούς στους «Αετούς» και τον κόσμο τους.

Πέρα από την πρόκριση μία ακόμη ευχάριστη είδηση τόσο για τον Άλαν Πάρντιου όσο και για τους οπαδούς της ομάδας του Νότιου Λονδίνου ήταν η επιστροφή του Γιαννίκ Μπολάσι μετά από δύο μήνες στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Κονγκολέζος εξτρέμ της Πάλας ήταν αρκετά χαρούμενος τόσο για την πρόκριση όσο και για την επιστροφή του, που φρόντισε να βρεθεί στην κερκίδα των οπαδών των «κυανέρυθρων» και να βγάλει μία φωτογραφία σέλφι αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Με αυτόν τον τρόπο ο Μπολάσι θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξη που έδειξε προς το άτομο του, όλο το διάστημα της απουσίας του με το εξής μήνυμα: «Είναι πολύ όμορφο που επιστρέφω και η σημερινή νίκη είναι πολύ μεγάλη! Είμαστε στον επόμενο γύρο! Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς για όλη τους την στήριξη τόσο σήμερα, όσο και κατά το διάστημα του τραυματισμού μου. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό της Κρίσταλ Πάλας και της “Back2Action” για την δουλειά που κάνανε ώστε να επιστρέψω στο γήπεδο».

Η σέλφι του Μπολάσι με τους φίλους της Πάλας:


Great to be back and be apart of this massive result!  On to the next round!!  I'd like to thank the fans for their...
Δημοσιεύτηκε από Yannick "Yala" Bolasie στις Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: