Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Τελειώνει τους οπαδούς που πέταξαν κέρματα η Τσέλσι!!


Τελειώνει τους οπαδούς που πέταξαν κέρματα η Τσέλσι

Στην Τσέλσι είναι αποφασισμένοι να απαγορεύσουν την είσοδο στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στους οπαδούς που πέταξαν κέρματα στους παίκτες της Σίτι, αφού δεν υπάρχει ανοχή σε τέτοια περιστατικά.

Η Τσέλσι έκανε πάρτι κόντρα στις ρεζέρβες της Μάντσεστερ Σίτι, επικρατώντας 5-1 και περνώντας... αέρα στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ωστόσο όταν οι «σίτιζενς» κατάφεραν να ισοφαρίσουν προσωρινά στο παιχνίδι με τον Φαπάλα στο 37’, από τις εξέδρες έφυγαν κέρματα προς τον αγωνιστικό χώρο, στο σημείο του κόρνερ που πανηγύριζαν οι παίκτες των φιλοξενουμένων.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Αντρέ Μάρινερ, μάζεψε τρία κέρματα των 50p από το χορτάρι, με την διοίκηση του Λονδρέζικου συλλόγου να είναι έτοιμη να τελειώσει τους οπαδούς που προέβησαν σε αυτή την ενέργεια.

Στην Τσέλσι καταδίκασαν το γεγονός, ενώ τονίζουν ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουν πλέον στην είσοδο σε όσους πέταξαν τα κέρματα.

«Καταδικάζουμε το γεγονός και την επίθεση στους παίκτες της Σίτι. Ήταν απαράδεκτο» τόνισε ο Γκους Χίτινγκ, ενώ ο εκπρόσωπος της Τσέλσι μεταξύ άλλων ανέφερε «καταδικάζουμε την ηλίθια συμπεριφορά. Θα εντοπίσουμε αυτούς που το έκαναν και θα τους απαγορεύσουμε την είσοδο στο γήπεδο μας»
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: