Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Κατσαρής: «Αν δεν υπήρχε Σαββίδης, δεν θα υπήρχε ΠΑΟΚ και Ερασιτέχνης»


Κατσαρής: «Αν δεν υπήρχε Σαββίδης, δεν θα υπήρχε ΠΑΟΚ και Ερασιτέχνης»

Ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε στον ΠΑΟΚ και έσωσε αυτόν αλλά και τον Ερασιτέχνη, με την οικονομική του στήριξη, σύμφωνα με τον πρόεδρό του, Θανάση Κατσαρή.

Αν δεν υπήρχε ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα υπήρχε ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε και ο Ερασιτέχνης, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του τελευταίου Θανάση Κατσαρή, στον ραδιοφωνικό σταθμό, Arena FM, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε και για τον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

«Οι υποχρεώσεις είναι τέτοιες που δεν μας αφήνουν να ανασάνουμε. Άρα λοιπόν πρέπει ανά πάσα στιγμή να είμαστε σε επαγρύπνηση για να αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα που έχει ο ΠΑΟΚ και η οποία είναι πάρα πολύ μεγάλη».

Για το αν ήταν πετυχημένη η εκδήλωση της Κυριακής η οποία είχε πάνω από 3000 κόσμο: «Αυτό από εσάς περιμένω να το κρίνεται, αν εσείς θεωρείται ότι η εκδήλωση πέτυχε, τότε θα είμαι ικανοποιημένος και εγώ. Εμείς κάναμε την προσπάθεια, προσπαθήσαμε να φέρουμε όλους τους αθλητές και τα μικρά παιδιά στο γήπεδο, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ. Είναι άλλη μια σημαδιακή ημερομηνία για τον ΠΑΟΚ, γιατί ο ΠΑΟΚ ξεκινάει μαζί με την ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνης, μια νέα δεκαετία στην οποία ελπίζω και οι τρείς, να φέρουμε τίτλους και επιτυχίες».

Για την «μεταγραφή» του προέδρου κ. Τσαλόπουλου στο τμήμα βόλεϊ: «Δεν πρόλαβε ακόμη να κοπάσει η στιγμή που έγινε πρόεδρος και βλέπετε τα αποτελέσματα. Έκανε δυο μεγάλες μεταγραφές, πάντα με την συμμετοχή του Ερασιτέχνη, έφερε δυο καταξιωμένους αθλητές, άρα σαν αρχή έκανε το κάτι παραπάνω από ότι περιμέναμε».
Για τη συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και τον Ιβάν Σαββίδη για την ΠΑΕ και το τι πρόκειται να γίνει από εδώ και πέρα, καθώς το καλοκαίρι ολοκληρώνεται: «Καταρχάς πρέπει να πούμε ότι ο κ. Σαββίδης ήρθε και έσωσε τον ΠΑΟΚ, αν δεν υπήρχε Σαββίδης, δεν θα υπήρχε ΠΑΟΚ δεν υπάρχει ο Ερασιτέχνης, θα ήμασταν στην ίδια κατηγορία που είναι κάποιοι άλλοι. Και αυτό διότι τα χρέη της ΠΑΕ ήταν πάρα πολλά και μαζί με την ΠΑΕ, θα μας παρέσερνε όλους και τον Ερασιτέχνη αλλά και το μπάσκετ. Άρα λοιπόν ξεκινάμε με αυτό το δεδομένο. Υπάρχει μια συμφωνία η οποία τελειώνει σε περίπου ένα χρόνο, δεν έχουμε κάνει καμιά επαφή, σίγουρα αυτά τα χρόνια ήταν λίγα τα χρήματα που παίρναμε, άλλα με οικονομίες κατορθώσαμε να βγούμε στις υποχρεώσεις μας αλλά και να πρωταγωνιστήσουμε σε πολλά τμήματα. Ελπίζω, γιατί πάντα είναι κοντά μας, ότι όποτε χρειαστεί θα είναι πάλι κοντά μας. Δεν έχω μπει σε αυτή την διαδικασία, αλλά πιστεύω ότι εμείς δεν πρόκειται να ζητήσουμε χρήματα για να τα σπαταλήσουμε γιατί φαίνεται ότι η δουλειά του Ερασιτέχνη γίνεται με λίγα χρήματα. Εμείς θα ζητήσουμε αυτά που μας λείπουν, δεν πρόκειται να ζητήσουμε αυτά που πιθανόν δικαιούμαστε και ίσως είναι και μεγάλο ποσό. Εμείς θα ζητήσουμε αυτά που λείπουν και αυτά που κρίνει και ο ίδιος ότι είναι απαραίτητα να δώσει. Δεν πρόκειται να μπούμε σε διαδικασία να δημιουργηθεί πρόβλημα με τον κ. Σαββίδη».

Για την βοήθεια που προσφέρει φέτος ο κ. Αμοιρίδης στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ: «Ο μεγαλύτερος ευεργέτης της φετινής χρονιάς στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ είναι ο κ. Αμοιρίδης. Ήταν κάτι το οποίο δεν το περίμενα και ο οποίος στο πρώτο κάλεσμα μου, ήρθε και χωρίς να το σκεφτεί, έγινε ο καλύτερος χορηγός του ΠΑΟΚ. Χάρη σε αυτόν, θα ανταπεξέλθουμε φέτος στις υποχρεώσεις μας».

Για την διάδοχη κατάσταση στον Ερασιτέχνη: «Ο Κατσαρής την… ψάχνει εδώ και πέντε χρόνια, αλλά δεν την βλέπω. Εκείνο που θέλω είναι να έρθουν ΠΑΟΚτσήδες κοντά μας, νέοι άνθρωποι με δυνατότητες για να αναλάβουν γιατί εμείς ήρθε η ώρα να πάμε στο περιθώριο, στην σύνταξη. Είναι ώρα να έρθουν άνθρωποι νέοι με φρέσκιες ιδέες, εγώ είμαι εδώ για να τους στηρίξω».

Για τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή και το κατά πόσο έχει αλλάξει την κατάσταση στον χώρο του αθλητισμού: «Έχω την εντύπωση ότι ξεκίνησε καλά, αλλά κάπου στη μέση, έχασε την... μπάλα, γιατί για μπάλες μιλάμε, όταν αναφερόμαστε στον αθλητισμό. Δεν ξέρω, ελπίζω να μπορέσει να ξαναβρεί τον εαυτό του και να κάνει αυτά τα οποία υποσχέθηκε όταν ανέλαβε. Αυτά που υποσχέθηκε όντως ήταν προς την σωστή κατεύθυνση, στην διάρκεια όμως, δεν ξέρω… οι πιέσεις; Το κόμμα του; Οι γύρω του; Κάποια πράγματα έχουν ξεφύγει…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: