Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Καμπιάσο: «Έτοιμοι να προσφέρουμε ανά πάσα στιγμή»


Καμπιάσο: «Έτοιμοι να προσφέρουμε ανά πάσα στιγμή»

Πάντα έχουν κίνητρο οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού όταν βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, σύμφωνα με τον Εστεμπάν Καμπιάσο που δεν έδειξε επηρεασμένος από το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε στο Βέλγιο.

Έτοιμος να προσφέρει στον Ολυμπιακό όποτε του ζητείται δήλωσε ο Εστεμπάν Καμπιάσο μετά το ματς με τον Ατρόμητο και ανέφερε ότι αυτό συμβαίνει με όλους τους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων», τονίζοντας ότι πάντα υπάρχει κίνητρο. Ο Αργεντινός άσος παραδέχθηκε μέσω της Nova ότι ανυπομονεί να πάρει τον πρώτο του τίτλο με τους Πειραιώτες και επεσήμανε ότι προέχει η ρεβάνς της Πέμπτης κόντρα στην Άντερλεχτ για τους «32» του Europa League.

Αναλυτικά μίλησε για:

- το βάθος στο ρόστερ και τις ποιοτικές επιλογές που έχει ο Μάρκο Σίλβα στη διάθεσή του: «Πραγματικά δείχνει τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός κάθε παιχνίδι. Δείχνει το γεγονός ότι οι παίκτες είναι έτοιμοι κάθε στιγμή να προσφέρουν αυτό που μπορούν. Σε κάποιους παίκτες σήμερα δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστούν, ενώ δεν είχαν αυτή την ευκαιρία την Πέμπτη και όλοι μας είμαστε εδώ για να αποδεικνύουνε ότι μας αξίζει να φοράμε αυτή τη φανέλα. Είμαστε πάντα έτοιμοι για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, γιατί ο Ολυμπιακός θέλει να τα πάει όσο καλύτερα γίνεται στο πρωτάθλημα και είμαστε πάντα έτοιμοι γι' αυτό».

-το πόσο πολύ χάρηκε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα: «Ναι, ήταν ένα ωραίο γκολ που ήρθε σε μία καλή στιγμή στο γήπεδό μας με τον κόσμο μας. Ένα γκολ μετά από δύο παιχνίδια που δεν ήμασταν ευτυχισμένοι και είμαι χαρούμενος γιατί σήμερα το γιόρτασα μπροστά στους φιλάθλους μας και μπορέσαμε να τους κάνουμε χαρούμενους».

- τη νίκη επί του Ατρομήτου και αν τους δίνει ώθηση ενόψει της ρεβάνς με την Άντερλεχτ: «Δεν είναι εύκολο, αλλά πάντα υπάρχει αυτή η θέληση. Πάντα θέλουμε να δείχνουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το πιο σημαντικό είναι αυτό που σας είπα και πριν. Πως όποιος παίκτης βρίσκεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πάντα έχει υψηλό κίνητρο για να δείχνει ότι αξίζει να φοράει αυτή τη φανέλα και να δείχνει σοβαρότητα».

-το αν ανυπομονεί για τον πρώτο του τίτλο στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό, καθώς μία νίκη χωρίζει την ομάδα από την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Ναι. Όμως, προέχει αυτή τη στιγμή να σκεφτούμε το Europa League. Πρέπει να έχουμε εκεί το μυαλό μας. Θα πρέπει να βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις για να αλλάξουμε το αρνητικό αποτέλεσμα που πήραμε στις Βρυξέλλες. Πιστεύω πως αυτός είναι αυτή τη στιγμή ο στόχος της ομάδας. Πρέπει να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και μετά από αυτή την πρόκριση που θέλουμε όλοι, να κάνουμε επίσης ένα καλό παιχνίδι στο πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: