Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Θεοδωρίδης: «Μετά τον Ολυμπιακό, ο Ατρόμητος»


Θεοδωρίδης: «Μετά τον Ολυμπιακό, ο Ατρόμητος»

Αμέσως μετά τον Ολυμπιακό «τοποθέτησε» τον Ατρόμητο ο Σάββας Θεοδωρίδης αναφερόμενος στη δυναμικότητα των ομάδων της Super League και εμφανίστηκε άκρως αισιόδοξος για τη ρεβάνς με την Άντερλεχτ.

Σε μεγάλη εκτίμηση φαίνεται πως έχει τον Ατρόμητο ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους Περιστεριώτες παρά το 4-0 των «ερυθρόλευκων» στο Φάληρο για την 23η αγωνιστική της Super League.

«Είναι μετά τον Ολυμπιακό δεύτερη, τρίτη ομάδα στην κατάταξ, μία καταπληκτική ομάδα, το έχει αποδείξει εξάλλου έχει κερδίσει όλες τις μεγάλες ομάδες, τις έχει κατατροπώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα της Nova και ενώ οι μπλε είναι στην 13η θέση της βαθμολογίας.

Επίσης, αναφέρθηκε στην πολύ σημαντική «μάχη» (25/02, 22:05) των Πειραιωτών κόντρα στην Άντερλεχτ στη ρεβάνς του 1-0 υπέρ των Βέλγιο της προ τριών ημερών. «Είναι ένα ύπουλο σκορ και είμαι βέβαιος πως αυτή τη φορά θα το σπάσουμε αυτό το φάντασμα που υπάρχει δήθεν για το 1-0, που εγώ δεν τα δέχομαι αυτά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο, άμα είσαι καλός κερδίζεις», δήλωσε.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, γιατί όπως και να ναι για να μην κρυβόμαστε πίσω από τα δάχτυλά μας, όταν χάνεις ύστερα από τέτοιο ωραίο παιχνίδι που έπαιξες στο Βέλγιο με 1-0, υπάρχει το άγχος, αλλά, ευτυχώς παίξαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Εγώ πιστεύω πως ο Ατρόμητος είναι μετά τον Ολυμπιακό δεύτερη, τρίτη ομάδα στην κατάταξη και τα λοιπά, μία καταπληκτική ομάδα, το έχει αποδείξει εξάλλου έχει κερδίσει όλες τις μεγάλες ομάδες, τις έχει κατατροπώσει και είδατε το αποτέλεσμα και τι ωραία μπάλα έπαιξε ο Ολυμπιακός και με παίκτες ξεκούρασε όλη την ομάδα, έπαιξαν ορισμένοι νέοι παίκται και είδατε τι συναγωνισμός υπήρχε μεταξύ των παικτών με τι όρεξη μπαίνανε και πως παίζανε.

Καλύτερο δώρο δεν μπορούσε να γίνει από αυτό για να ανακάμψει η ομάδα πλήρως ενόψει του πολύ δύσκολου αγώνα με την Άντερλεχτ, όχι ότι η Άντερλεχτ είναι κάτι τρομερό αλλά ξέρετε το 1-0 είναι ένα ύπουλο σκορ και είμαι βέβαιος πως αυτή τη φορά θα το σπάσουμε αυτό το φάντασμα που υπάρχει δήθεν για το 1-0, που εγώ δεν τα δέχομαι αυτά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο, άμα είσαι καλός κερδίζεις», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είδα την ομάδα ότι όλοι γυάλιζε το μάτι τους σήμερα σκεφτείτε πως θα είναι την Πέμπτη που θα παίξουμε με την Άντερλεχτ. Πρέπει ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, να μη σταματήσει να φωνάζει την ιαχή «Ολυμπιακός», είμαι βέβαιος πως θα την περάσουμε, έχω πεποίθηση. Και για μένα ξέρεις, παρόλο που είναι τεράστια σήμερα η νίκη με τον Ατρόμητο, δεν είναι αστείο να κερδίζεις 4-0 ομάδες σαν τον Ατρόμητο, 4-0 η ΑΕΚ, 4-0 ο Ατρόμητος, κάτσε είναι σκορ αυτά. Και εκτός από αυτό δεν θέλω να μπω σε θέματα πρωταθλήματος διότι αν κερδίσουμε τη Βέροια το πήραμε και μαθηματικά. Γιατί και σε ισοβαθμία ακόμα με 18 βαθμούς διαφορά αυτός που έχει βάλει περισσότερα γκολ είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας. Δεν μας ενδιαφέρει αυτό.

Εμείς έχουμε υποχρέωση για τους φιλάθλους μας, για την ιστορία του Ολυμπιακού μας, για τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού που έχει κάνει τέτοια πράγματα, να κερδίσουμε, όχι να κερδίσουμε να προκριθούμε από την Άντερλεχτ γιατί το να κερδίσεις δεν λέει τίποτα, να κάνουμε ένα σκορ ούτως ώστε να προκριθούμε από την Άντερλεχτ. Είμαι βέβαιος ότι θα προσπαθήσουμε όλοι μας, θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού την Πέμπτη θα κάνουνε γιορτή εδώ μέσα
».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: