Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Κάνει τούμπες η Ντόρτμουντ!! (video)


Κάνει τούμπες η Ντόρτμουντ (video)

Με τον Ομπαμεγιάνγκ να δίνει ξανά τη λύση, η Ντόρτμουντ πέρασε απ’ την έδρα της Λεβερκούζεν, 1-0, και συνεχίζει το κυνήγι της Μπάγερν. Εξαιρετικοί Παπασταθόπουλος (τραυματίστηκε) και Παπαδόπουλος.

Δεν το βάζει κάτω για την κατάκτηση του πρωταθλήματος η Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί και πάλι με killer τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ πήραν το ντέρμπι στην «Bay Arena» επικρατώντας 1-0 απέναντι στην Λεβερκούζεν.

Κακό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να είναι πολύ προσεκτικές στα μετόπισθεν και να μην υπάρχουν φάσεις. Πολύ καλύτερη η εικόνα στο δεύτερο. Η ομάδα του Τούχελ άνοιξε το σκορ, έπειτα από αντεπίθεση φωτιά την οποία ολοκλήρωσε άψογα ο Γκαμπονέζος φορ στο 64ο λεπτό. Η φάση αυτή αποτέλεσε την αιτία της διακοπής του ματς για περίπου πέντε λεπτά. Από εκεί και πέρα το ματς έγινε ροντέο με τις «ασπιρίνες» να παίζουν φουλ επίθεση και τους φιλοξενούμενους να απειλούν στην κόντρα.

Εξαιρετική παρουσία είχαν οι δύο Έλληνες. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος «καθάρισε» κάθε φάση στην άμυνα αλλά έκανε και πέναλτι το οποίο δεν είδε ο διαιτητής. Βέβαια, στο 77ο λεπτό στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Σούμποτιτς. Θετική και η παρουσία του Κυριάκου Παπαδόπουλου, που μπήκε αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: