Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Με προβλήματα ο Εργοτέλης *


Χωρίς -όπως αναμενόταν- τους Ζόλτ Πόζα και Δημήτρη Κοιλιάρα αναχώρησε η αποστολή του Εργοτέλη για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία.
Ο Ούγγρος τερματοφύλακας, όπως και ο διεθνής Έλληνας άσος, δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν. Ο μεν Πόζα έχει ενοχλήσεις στο ισχίο, ο δε Κοιλιάρας,/b> στον ώμο και μαζί με τον επίσης τραυματία Γιώργο Σελληνιωτάκη έμειναν εκτός αποστολής.
Οι 19 παίκτες που επέλεξε μετά την τελευταία προπόνηση, το Σάββατο το πρωί ο Νίκος Καραγεωργίου είναι οι: Δασκαλάκης, Αθανασίου, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Κορδονούρης, Ρομάνο, Φραγκουλάκης, Κοιλιάρας Γιάννης., Μπούντιμιρ, Βίσιο, Λεάλ, Τζούνιορ, Ορφανός, Μπέτο, Βερπακόφσκις, Ρουμπάκης, Γελαδάρης, Τσεσνάουσκις και Σιάκκας.
Με τα όσα έχει δείξει όμως μέχρι τώρα ο Νίκος Καραγεωργίου, προσανατολίζεται για επιθετικό σχήμα σύστημα 4-3-3 δείχνοντας να έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα που θα ξεκινήσει. Σύμφωνα λοιπόν με τα πλάνα του Καβαλιώτη τεχνικού ο Δασκαλάκης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια με τον Ρουμπάκη στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Βίσιο στο αριστερό και τους Χίμπλιγκερ, Σασιασβίλι να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Μπροστά από την τετράδα της άμυνας θα βρίσκεται ο Κορδονούρης, αναλαμβάνοντας την αποστολή να εξουδετερώσει τον Μπάρκογλου. Οι άλλοι δύο στο κέντρο θα είναι ο Τζούνιορ με τον Μπέτο. Για την τριάδα της επίθεσης αυτή θ' αποτελείται από τον Μπούντιμιρ στην κορυφή, συνεπικουρούμενος από τον Τσεσνάουσκις στη δεξιά πλευρά και τον Λεάλ στην αριστερή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: