Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Γκασόλ: «Δεν είμαστε ανίκητοι»

gasol_rubio_olympics.jpgΗ Ισπανία ανέβασε «στροφές» στην β΄φάση του Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας, ωστόσο σύμφωνα με τον Πάου Γκασόλ, οι «φούριας ρόχας» δεν έχουν φτάσει ακόμα στην επιθυμητή αγωνιστική ετοιμότητα. Ο σέντερ των Λος Άντζελες Λέικερς αιτιολόγησε τις κακές εμφανίσεις της ομάδας του, στην α' φάση της διοργάνωσης, στην υπερβολική... αυτοπεποίθηση, ενώ σημείωσε ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του δεν είναι ανίκητο...


Ο ηγέτης της Εθνικής Ισπανίας σχολιάζοντας την πορεία της ομάδας του στα πολωνικά παρκέ, τόνισε: «Μας λείπει ακόμα ο ρυθμός που θέλουμε. Δεν έχουμε φαίνεται προετοιμαστεί τόσο καλά για το τουρνουά. Ο κόσμος περίμενε από εμάς ότι θα κερδίζαμε πιο εύκολα τους αγώνες. Η ομάδα δεν ειχε ζωντάνια. Ίσως παρουσιαστήκαμε έτσι από υπερβολική αυτοπεποίθηση. Δεν είχαμε την ένταση που χρειαζόταν για τα μεγάλα παιχνίδια.

Σε στιγμές που δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση δεχόμασταν χτυπήματα από παντού. Κι εμείς άνθρωποι είμαστε, όχι ανίκητοι. Όταν δεν είσαι σε καλή μέρα, ο αντίπαλος προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί και να σε νικήσει. Καταφέραμε με την Γαλλία να πάρουμε αυτό που θέλουμε και πλέον θέλουμε νίκες μέχρι τέλους για να φτάσουμε στην υψηλότερη διάκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: