Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Ντέρμπι στο Ελληνικό!

ethnikfans.jpgΜεγάλο ματς διεξάγεται σήμερα στο γήπεδο του Ελληνικού (15.00 ΕΤ3) όπου ο Εθνικός υποδέχεται τον Θρασύβουλο σε ένα ματς που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών φιλάθλων. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν την δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς ενώ οι «πράσινοι» θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο.



Οι οπαδοί του Εθνικού αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στο σημερινό ματς καθώς η νίκη στην πρεμιέρα επί του Ιωνικού στη Νίκαια έχει φέρει ενθουσιασμό στις τάξεις των «κυανόλευκων» φιλάθλων.

Στον αγωνιστικό τομέα ο προπονητής του Εθνικού δεν υπολογίζει στα πλάνα του, τους Τσεμπερίδη, Μπρούνο, Χέρες, Φερέιρα, Νικολόπουλο, Διαμαντή, Ψιάνο, Ραμπαβίλα, Λίτση, Τσινό, Εμμανουηλίδη και Μακρόπουλο.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας του Πειραιά απαρτίζεται από τους εξής παίκτες:

Σουλογάνης, Συμεωνίδης, Βιδάλης, Παγώνης, Γκράϊμς, Καρακώστας, Σύρος, Μοσχογιάννης, Χαϊκάλης, Γιλμάζ, Σιλιγαρδάκης, Δήμος, Αλημπάς, Τερλελής, Σουμπίνιο, Ζουαρί, Ροντρίγκο, Φαρινόλα, Κωστάκης, Χαλαουάνι.

Από την άλλη πλευρά ο Θρασύβουλος αναμένεται να έχει την συμπαράσταση ορισμένων φίλων του και ο Νίκος Κεχαγιάς δεν υπολογίζει στους

Κραβαρίτη, Σουμελίδης Τσούτσουρα, Κομασουρίτζε, Σερέπα, Κατσαδούρο, Ασημάκη και Κόμπο. Η αποστολή του Θρασύβουλου είναι η εξής: Σουλογάνης, Συμεωνίδης, Βιδάλης, Παγώνης, Γκράϊμς, Καρακώστας, Σύρος, Μοσχογιάννης, Χαϊκάλης, Γιλμάζ, Σιλιγαρδάκης, Δήμος, Αλημπάς, Τερλελής, Σουμπίνιο, Ζουαρί, Ροντρίγκο, Φαρινόλα, Κωστάκης και Χαλαουάνι.

Διαιτητές του σημερινού ματς είναι οι Ζαχαριάδης, Καπουτζής και Κωνσταντινίδης του συνδέσμου Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: