Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Ουζουνίδης: «Ντροπή για όλους μας»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Έξω φρενών ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην συνέντευξη Τύπου μετά την λήξη του αγώνα με τον Ηρακλή. Ο λόγος που εξοργίστηκε ο Έλληνας τεχνικός ήταν η απόδοση της ομάδας του και η αδιαφορία παικτών.

«Δεν είναι η ομάδα που θέλουμε όλοι μας. Αισθάνομαι υπόλογος στον κόσμο. Συγνώμη για την εμφάνιση. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη της εμφάνισης όμως και οι παίκτες που αγωνίζονται είναι υπόλογοι απέναντι μου. Η εικόνα δεν ανταποκρίνεται ούτε στην ιστορία της ομάδας ούτε σ' αυτό που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Κάναμε τραγικά λάθη και στην επιθετική και στην αμυντική λειτουργία. Χάσαμε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ. Και πάλι το 2 γκολ είναι δώρο της άμυνας».

Για τα επανειλημμένα λάθη των ποδοσφαιριστών του, σημείωσε: «Είναι η ώρα να αλλάξει κάτι. Σε κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικοί παίκτες που κάνουν λάθη. Σε 3 συνεχόμενα παιχνίδια δεχτήκαμε 2 εύκολα γκολ. Είναι τραγική η αμυντική λειτουργία. Όταν μια ομάδα σαν εμάς δεν μπορεί να είναι αξιόπιστη αμυντικά τότε δεν μπορεί να έχει πολλές βλέψεις».
Ο Ουζουνίδης πήρε την ευθύνης της εμφάνισης, τονίζοντας: «Ντροπή για όλους μας. Το πρόβλημα δεν είναι ένας παίκτης αλλά η κακή εικόνα πολλών παικτών. Εγώ είμαι υπεύθυνος που τους χρησιμοποιώ. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να δούμε τα λάθη ώστε να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές. Στόχος ήταν να φτιάξουμε μία καλή ομάδα και σιγά σιγά θα έρθουν τα αποτελέσματα. Εμείς αντί να κάνουμε ένα βήμα μπροστά κάναμε ένα βήμα πίσω Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η εικόνα. Αυτοί που παίζουν είναι υπόλογοι και σε μένα, στον κόσμο και στην διοίκηση».

Για το αντίδοτο στις κακές εμφανίσεις και τρόπο αντιμετώπισής τους, επεσήμανε: «Είμαι απογοητευμένος όχι προδομένος. Είναι 100% καλύτεροι παίκτες από αυτό που παρουσιάζουν. Είχαμε διαφορετική εικόνα στις προπονήσεις και στο παιχνίδι κακή. Πρέπει να καθίσουμε ήρεμα να δούμε τα λάθη και να τα βελτιώσουμε. Πρώτα πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη διάθεση. Ξέρουμε από την αρχή ότι από την μια στιγμή στην άλλη δεν θα γίνει η ομάδα. Και ισοπαλία να παίρναμε με 1-1 δεν θα άλλαζε κάτι. Με απογοήτευσε η εικόνα της ομάδας. Ούτε στην επιθετική λειτουργία ήμασταν καλοί ούτε αμυντικά».

Καταλήγοντας έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους παίκτες της ΑΕΛ: «Κάποια στιγμή πρέπει να πάρουμε πιο σκληρά τα μέτρα. Πρέπει να βρούμε τους παίκτες που θα μας κάνουν καλύτερη ομάδα και όχι τους καλύτερους οι οποίοι θα μας βοηθήσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: