Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Ετοιμάζεται για έφεση η Σίτυ για Αντεμπαγιόρ


Η διοίκηση της Σίτι δια στόματος του τεχνικού της ομάδας Μαρκ Χιουζ, σχεδιάζει να ασκήσει έφεση στην αρμόδια επιτροπή του αγγλικού ποδοσφαίρου, για τις τρεις αγωνιστικές τιμωρία που επιβλήθηκε στον Τογκολέζο επιθετικό.

Ο Ουαλός προπονητής δεν δίστασε να πάρει το μέρος του παίκτη του, ενώ σε δηλώσεις του τόνισε πως η διοίκηση του συλλόγου αναμένεται να ασκήσει έφεση στην FA (Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αγγλίας), για την ποινή που έχει ήδη επιβληθεί στον παίκτη.
Οι ιθύνοντες του συλλόγου όμως δεν σκοπεύουν να κάτσουν με κατεβασμένα τα χέρια, καθώς η FA τους δίνει διορία μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου για να ασκήσουν έφεση για το θέμα. Ερωτηθείς ο Χιουζ για το αν οι άνθρωποι του συλλόγου θα αντικρούσουν τις κατηγορίες για Αντεμπαγιόρ, είπε: «Έχουμε χρόνο για να παραθέσουμε τα επιχειρήματά μας. Στόχος μας είναι να εκθέσουμε τις απόψεις μας και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον παίκτη».

Τελειώνοντας τις δηλώσεις του, ο 46χρονος προπονητής επεσήμανε: «Η απόφαση της τιμωρίας για τον παίκτη θα αποτελέσει πλήγμα για το άθλημα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τέτοιες φάσεις αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του αθλήματος και το κάνουν το καλύτερο σπορ σε ολόκληρο τον πλανήτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: