Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Νίκη ουσίας ο ΠΑΟΚ, 1-0 την Καβάλα

Νίκη ουσίας ο ΠΑΟΚ, 1-0 την Καβάλα

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε με 1-0 της Καβάλας στην Τούμπα, στην 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Μουσλίμοβιτς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ανησυχία στο Δικέφαλο για τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια…

Στο 6′ σέντρα του Μουν, σουτ στην κίνηση του Βιεϊρίνια από το ύψος της μικρής περιοχής, πολύ άουτ. Στο 15′ δυνατό σουτ του Βιεϊρίνια εκτός περιοχής, λίγο άουτ. Στο 18′ ωραία ατομική προσπάθεια του Βιεϊρίνια και πάσα στον Μουσλίμοβιτς, ο οποίος σούταρε άουτ. Στο 34′ σέντρα του Αραμπατζή, ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Βιεϊρίνια, λίγο πάνω από την καβαλιώτικη εστία. Στο 40′ σέντρα του Λίνο, κεφαλιά του Βιεϊρίνια, στην αγκαλιά του Ιτάνζ. Στο 45+ κόρνερ του Φωτάκη, ο Μουσλίμοβιτς επωφελήθηκε από κόντρα και με σουτ από μέση απόσταση έκανε το 1-0.
Στο 67′ αποχώρησε από τον αγώνα τραυματίας ο Βιεϊρίνια.
Διαιτητής: Ντάκος (Ξάνθης).
Κίτρινες: Ορούμα, Ρινκόν, Θεοδωρέλλης, Φωτάκης.
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αραμπατζής, Μουν (46′ Παπάζογλου), Μαλεζάς, Βιτόλο, Τσιρίλο, Σορλέν, Λίνο, Φωτάκης, Βιεϊρίνια (67′ Κουτσιανικούλης), Μουσλίμοβιτς (79′ Φιλομένο).
ΚΑΒΑΛΑ: Ιτανς, Παβίσεβιτς, Θεοδωρέλης, Ντουγκλάο, Οικονόμου, Ντικρόκ (86′ Σουλτανίδης), Ρινκόν, Ορούμα (68′ Ιωάννου), Ντιέ, Ονουάτσι, Σμολάρεκ (83′ Σόσιν).

Δεν υπάρχουν σχόλια: