Κυριακή 11 Απριλίου 2010

"Πυρά" Τζιμπούρ κατά Μπάγεβιτς


O Ράφικ Τζιμπούρ πανηγυρίζει "Φωτιές" ανάβει στην ΑΕΚ και πάλι ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Μετά από αρκετές εβδομάδες... νηνεμίας, φαίνεται πως έρχεται νέα καταιγίδα από τις δηλώσεις του Γαλλοαλγερινού στην εφημερίδα Real News. Ο Τζιμπούρ αναφερόμενος στον Ντούσαν Μπάγεβιτς είπε: "Δεν νομίζω ότι είναι εκπαιδευτής. Θέλει να δουλεύει με έτοιμους παίκτες και όχι με νέους", και απαντά ορθά-κοφτά "Ναι" σε ερώτηση για το αν κι ο ίδιος νιώθει ότι έχει μείνει στάσιμος στην ΑΕΚ!

"Ο Μπάγεβιτς έχει τη δική του φιλοσοφία και ο Τζιμπούρ τη δική του. Εκείνος έχει μεγαλώσει στην Γιουγκοσλαβία και ζήσει στην Ελλάδα, δουλεύει σύμφωνα με τις δικές του παραστάσεις. Εγώ πάλι έχω τις δικές μου, τη φιλοσοφία του δρόμου...", συνέχισε ο επιθετικός της Ενωσης, ενώ αναφέρθηκε και στην κόντρα που είχε με τον προπονητή του κατά τη διάρκεια της σεζόν:

"Ότι συνέβη προσπαθώ να το αφήσω πίσω. Γιατί με έφθειρε πολύ, ήταν μεγάλη ζημιά και λύπη για εμένα να μην παίζω ποδόσφαιρο. Χαίρομαι με την μπάλα στα πόδια και καταλαβαίνεις πως ένιωθα τόσους μήνες. Ειλικρινά ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έγινε και έμεινα εκτός ομάδας. Είναι διαφορετικό να σε πιστεύουν διοίκηση και προπονητής και άλλο πράγμα να σε θέλει μόνο η μια πλευρά ή καμία από τις δυο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: