Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Νίκη - χρυσάφι ο Εθνικός Αστέρας!


Ο Καγκιούζης χάρισε τη νίκη στον Εθνικό Αστέρα Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη σε βάρος του Θρασύβουλου πέτυχε ο Εθνικός Αστέρας, ο οποίος επικράτησε 1-0 χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Καγκιούζης. Ελπίζουν ότι θα αποφύγουν τα πλέι οφ οι Καισαριανιώτες, δύσκολα τα πράγματα για το συγκρότημα της Φυλής, που έχασε πολύτιμο έδαφος.

Η ομάδα του Νίκου Παντελή αναζήτησε το γκολ και τελικά το πέτυχε στο 23' με εκτέλεση φάουλ του Καγκιούζη. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να "απαντήσουν" αλλά δεν τα κατάφεραν.

Ωστόσο, στο τέλος του πρώτου μέρους, απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα. Συγκεκριμένα, ο Κολόκας και ο Πιπίνης αλληλοχτυπήθηκαν εκτός φάσης αλλά ο διαιτητής, έπειτα από υπόδειξη του βοηθού του, απέβαλε μόνο τον πρώτο με απευθείας κόκκινη, ενώ ο δεύτερος δεν παρατηρήθηκε ούτε με κίτρινη κάρτα. Το γεγονός αυτό... άναψε τα αίματα και προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων και μαζί και τετράλεπτη διακοπή.

Στην επανάληψη, ο Θρασύβουλος προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, όμως δεν έκανε περισσότερες από δύο ευκαιρίες και ο Εθνικός Αστέρας κράτησε την πολύτιμη νίκη μέχρι τέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: