Κυριακή 11 Απριλίου 2010

"Ναρκοπέδιο" για τον Ολυμπιακό Βόλου η Ρόδος!


Ο Γιώργος Σαλαμαστράκης Δεν... πάει στον Ολυμπιακό Βόλου η Ρόδος! Η θεσσαλική ομάδα έχασε 2-1 από τον Διαγόρα και γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από δώδεκα αγωνιστικές και τον Ιανουάριο. Τότε -συγκριμένα στις 10 του μηνός- είχε ηττηθεί και πάλι στη Ρόδο από την ομώνυμη ομάδα!

Το παιχνίδι δεν ήταν καλό αρχικά αλλά απέκτησε ρυθμό μετά το 20'. Στο 22' ο Καπετάνος είχε σουτ στο δεξί δοκάρι για τον Ολυμπιακό. Δύο λεπτά αργότερα, ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους με γυριστό σουτ του Τριανταφύλλου από την περιοχή.

Εντούτοις, οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη αντέδρασαν γρήγορα και στο 36' μετά από βαθιά μπαλιά του Ιακωβάκη, ο Σολάκης με κοντινό πλασέ σκόραρε σε βάρος της προηγούμενης ομάδας του.

Με την έναρξη της επανάληψης, πάντως, και συγκεκριμένα στο 47' ο Σαλαμαστράκης μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρούσεφ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι είχαν, στη συνέχεια, δύο πολύ καλές φάσεις για να σκοράρουν αλλά στάθηκαν άτυχοι στο 68' και στο 72' όταν ο Ρούσεφ έστειλε και τις δύο φορές την μπάλα στο δοκάρι. Εστω και έτσι, όμως, η ομάδα του Γιώργου Φοιρού, έφτασε στη νίκη και στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: