Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Ξάνθη-Ατρόμητος 2-1

http://www.contra.gr/images/xanthi_atromitos1.jpgΤεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη με 2-1 επί του Ατρομήτου πέτυχε η Ξάνθη, ανεβαίνοντας ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και αφήνοντας πίσω τον Λεβαδειακό επί του οποίου έχει πλέον το πάνω χέρι. Ο Κιντάνα και ο Έλιγκτον πέτυχαν τα γκολ των Ξανθιωτών, ο Σαγκανόφσκι μείωσε στο τέλος. Και κωμωδία στα Πηγάδια: στο δεύτερο μέρος και σχεδόν σε κάθε επίθεση του Ατρομήτου, κάποιοι... πονηροί πέταγαν συνεχώς μια δεύτερη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο!
8': Μετά από ωραία ατομική ενέργεια, ο Πόι μπαίνει στην περιοχή του Ατρομήτου αλλά ο Μιχαηλίδης τον νικάει στο τετ-α-τετ.

27': Σουτ του Κιντάνα από το ύψος του πέναλτι και λίγο αριστερά, πέφτει και διώχνει σωτήρια ο Μιχαηλίδης.

37': Με τον Μιχαηλίδη να βρίσκεται εκτός θέσης λόγω λάθους εκτίμησης σε έξοδο, ο Κιντάνα σουτάρει στο κενό τέρμα και στέλνει τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

45' ΓΚΟΛ για την Ξάνθη: Ο Πόι σεντράρει με ακρίβεια από αριστερά για τον Κιντάνα, ο οποίος πλασάρει αφύλαχτος σε ιδανική θέση και ανοίγει το σκορ.

63': Σε επίθεση του Ατρομήτου με σοβαρές προϋποθέσεις για γκολ, άγνωστος πέταξε στην περιοχή της Ξάνθης μια δεύτερη μπάλα και η φάση διεκόπη.

67' ΓΚΟΛ για την Ξάνθη: Δύο λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, ο Έλινγκτον σημειώνει το 2-0 με προβολή, έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Πόι από αριστερά.

85' ΓΚΟΛ για τον Ατρόμητο: Μετά από διπλή προσπάθεια του Μελισσά και του Περόνε και με τον Γκσπούρνινγκ εξουδετερωμένο, ο Σαγκανόφσκι από πολύ κοντά σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα και μειώνει.Διαιτητής: Καλόπουλος (Θεσσαλονίκης)
Βοηθοί: Πάνου (Αιτ/νίας), Καρσιώτης (Κορινθίας)

Συνθέσεις

Ξάνθη:

Μίχαελ Γκσπούρνινγκ, Σπύρος Βάλλας, Θανάσης Κωστούλας, Κιμ Τζάγκι, Φλορίν Στίνγκα, Εμμανουήλ Μπέρτος, Ζντένο Στρμπα, Ντιέγκο Κιντάνα (90' Θοδωρής Βασιλακάκης), Μάουρο Πόι, Μαρσελίνιο Λέιτε (65' Νέιθαν Ελιγκτον ), Μπούγκα Μουγκουρέλ (83' Δημήτρης Σουάνης)

Ατρόμητος:

Χρυσόστομος Μιχαηλίδης , Βασίλειος Aποστολόπουλος , Χουάν Μπλένχιο (81' Ηλίας Αναστασάκος), Γιάννης Σκόνδρας (46' Βαγγέλης Νάστος), Εδουάρδο Μπρίτο, Πασχάλης Μελισσάς, Κώστας Νεμπεγλέρας, Μαρτσέλο Σαρμιέντο (46' Λούκας Φαβάλι), Μάρεκ Σαγκανόφσκι, Εμάνουελ Περόνε, Χρήστος Καλαντζής

Δεν υπάρχουν σχόλια: