Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Tenorio..Στοίχημα...



Επιμέλεια- Tenorio ...


Tην καλησπέρα μου στη παρέα.


Έχω την εντύπωση πως η χθεσινή στοιχηματική μέρα ήταν πραγματικά τραγική.Με τα αποτελέσματα πού ήρθαν θα έπρεπε κάποιος να ήταν δεινός σκιέρ με ειδικότητα στό <σλάλομ> γιά να μπορέσει να αποφύγει τις κακοτοπιές.Διαρκής αγώνας πάλης με τα θηρία είναι το στοίχημα αστάθμητοι παράγοντες καί τα στοιχεία τις φύσης είναι εναντίον μας.Το θέμα είναι εμείς να είμαστε καλά καί να παλεύουμε πάντα γιά το καλύτερο.



Πάμε στα σημερινά


Esbjerg - Midtjylland (2)

Mεταμορφωμένη πρός το χειρότερο εμφανίζεται η Esbjerg στο δεύτερο μισό της σεζόν.Μετρά 5 ήττες στα τελευταία 7 παιχνίδια.Επειτα από 4 σερί ήττες απέσπασε ισοπαλία την περασμένη αγωνιστική μέσα στην έδρα της Odense.Δεν σκοράρει επί 3 συνεχόμενα παιχνίδια.Συν τοίς άλλοις δείχνει αρκετά ευάλωτη στην άμυνα μιάς καί έχει δεχτεί 14 γκόλ στα τελευταία 6 μάτς.Πάντως βρίσκεται σε τροχιά Ευρώπης αν καί οί εμφανίσεις της καί τα αποτελεσματά της δεν είναι ιδιαίτερα καλά τον τελευταίο διάστημα.


Aντίθετη πορεία γιά την ομάδα της Midtjylland πού διανύει πολύ καλή περίοδο φόρμας.Με 6 νίκες στα τελευταία 7 παιχνίδια καί με ιδιαίτερα καλές επιδόσεις.Δυνατή στην επίθεση σφιχτή στην άμυνα.Μόλις 1 ένα γκόλ παθητικό στα τελευταία 6 παιχνίδια.Προέρχεται από 3 σερί νίκες καί 3 σερί διπλά εκτός έδρας.Επίσης βλέπει Ευρώπη αφού η διαφορά από την τρίτη θέση είναι μικρή.


Επιλογή το διπλό της φορμαρισμένης Midtjylland σε απόδοση (2.80)


Nancy - Auxerre (2)

Xωρίς κανένα βαθμολογικό κίνητρο η Nancy παρ΄όλα αυτά την περασμένη αγωνιστική πήγε μέσα στο Bordeaux καί τούς έκανε <κηδεία> με σκόρ 1-2 !! Αρκετοί αμφίβολοι καί απουσίες στην Nancy

Πολύ καλύτερη της Pari η Auxerre την περασμένη αγωνιστική στο τέλος όμως έμεινε με το βαθμό τις ισοπαλίας.Σε καλή κατάσταση αφού παραμένει 8 παιχνίδια αήττητη.Αν δούμε σε βάθος χρόνου την φόρμα της θα δούμε ότι έχει εκτός από μιά βαριά ήττα από την Grenoble κοντά στα 14 παιχνίδια χωρίς ήττα.Βρίσκεται γιά τα καλά στο κόλπο της εξόδου στο Champions League γιατί όχι καί τού πρωταθλήματος αφού η διαφορά από την πρώτη Marseille είναι μόλις στούς 2 βαθμούς.

Θα ρισκάρω στο διπλό της Auxerre σε απόδοση (2.90)


Nurnberg - Wolfsburg (1)

Eδώ πάω να εκμεταλευτώ πιθανή κούραση καί σίγουρα την απογοήτευση της Wolfsburg από το μεσοβδόμαδο άτυχο παιχνίδι γιά το Europa Legaue με αντίπαλο την Fulham.Μεγαλύτερη η ανάγκη βαθμών στην Nürnberg η οποία τα δίνει όλα ώστε να αποφύγει τυχόν περιπέτειες.Μετά καί την χθεσινή νίκη τού Hanover η κατάκτηση της νίκης μοιάζει μονόδρομος γιά τούς γηπεδούχους.

Θα ρισκάρω στον άσο της Nurnberg σε απόδοση (3.00)


Samptoria - Genoa (1)

Τοπικό ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα το παιχνίδι .Σε πολύ καλύτερη κάτασταση η Sampdoria βλέπει κατάματα την έξοδο της στο Champions League.Παραμένει αήττητη εντός σε 15 παιχνίδια. Ενώ καί η γενική της φόρμα είναι αρκετά καλή αφού στα τελευταία 14 παιχνίδια έχει υποστεί μόλις 2 ήττες.

Δεν διανύει καί την καλυτερή της φόρμα η Genoa μιάς καί στα τελευταία 7 παιχνίδια αριθμεί 1 νίκη. Τέσσερα σερί παιχνίδια παραμένει χωρίς τρίποντο ενώ δε στα εκτός έδρας είναι για κλάματα.Καμία νίκη στα τελευταία 11 παιχνίδια.

Σε πολύ καλύτερη φόρμα η Sampdoria όσο καί αν είναι ντέρμπι το παιχνίδι η Genoa δεν πείθει.

Προτίμηση στον άσο της Samp σε απόδοση (2.30)


Mallorca - Valencia (1)

Kαί εδώ πάω να εκμεταλευτώ πιθανή καταπόνιση καί απογοήτευση στην Valencia.Δεν είναι καί στα πολύ πάνω τούς οί δύο ομάδες με την Mallorca όμως να εμφανίζεται ιδιαιτέρως δυνατή καί αποτελεσματική στην έδρα τους σε αντίθεση με την Valencia πού στα εκτός έδρας είναι αλήθεια ότι δεν πείθει.Απόδειξη το ότι προέρχεται από 3 σερί ήττες εκτός έδρας.Μάλιστα παραμένει χωρίς τρίποντο γιά 6 σερί παιχνίδια μακριά από την βάση της.

Θα ρισκάρω στον άσο της Mallorca σε απόδοση (2.35)


Στη σούμα λοιπόν σε σύστημα με ζητούμενα...

Midtjylland - Auxerre - Nurnberg - Samptoria - Mallorca ...


Συνολική απόδοση πεντάδας (131) μονάδες !!




Αυτά τα ολίγα καί γιά σήμερα καλά να περνάτε τα σέβη μου.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: