Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Η γιορτή ξεκίνησε!

Έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Κλειστό γήπεδο της ομάδας του ΠΑΟΚ εκδήλωση για την επέτειο των 84 χρόνων από την ίδρυση και λειτουργία του ΑΣ ΠΑΟΚ, που ανάγεται στις 12 Απριλίου 1926.Το «παρών» έδωσαν ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου και της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση φίλαθλοι, παράγοντες από κάθε τμήμα του συλλόγου, εκπρόσωποι της ΠΑΕ και της ΚΑΕ, γονείς αλλά και δεκάδες νέοι αθλητές.

Για την προσφορά τους στον ΠΑΟΚ και την κοινωνία βραβεύτηκαν οι Θανάσης Δεδέογλου, Γιώργος Λυσσαρίδης, Μανώλης Μητσιάς, Φράγκος Φραγκούλης, Αχιλλέας Φώλιας και Γιώργος Τσιότρας. Παράλληλα, βραβεύτηκαν αθλητές και ομάδες του ΑΣ ΠΑΟΚ που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους κατά την τελευταία σεζόν, ενώ έγιναν και επιδείξεις νέων αθλητών από τα τμήματα ερασιτεχνικού αθλητισμού της ομάδας.

Στην αφετηρία της εκδήλωσης ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, μίλησε για την σημαντικότητα της παρουσίας και λειτουργίας του ΠΑΟΚ μέσα στην ελληνική κοινωνία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ενδιαφέρον των νεαρών αθλητών και φιλάθλων, κέρδισε και η παρουσία παικτών, όπως οι Ιβιτς, Κοντρέρας, Γκαρσία, του μπασκετμπολίστα Λάζαρου Παπαδόπουλου, του προπονητή Σούλη Μαρκόπουλου, οι οποίοι υπέγραψαν και δεκάδες αυτόγραφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: