Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Χαμηλούς τόνους από Γκουαρντιόλα-Μέσι

Δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του ο Πεπ Γκουαρντιόλα για τη μεγάλη νίκη της Μπαρτσελόνα μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Ο Καταλανός τεχνικός πάντως, συνεχίζει να κρατάει χαμηλούς τόνους, όπως και ο Μέσι. «Συγχαίρω τους παίκτες μου γιατί είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις εκτός έδρας μίας σπουδαία ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης. Καμία ομάδα δεν το είχε πετύχει αυτό φέτος. Απομένουν επτά παιχνίδια και απλώς έχουμε ένα μικρό προβάδισμα», τόνισε ο Καταλανός τεχνικός.

Από την πλευρά του ο Αργεντινός επιθετικός είπε: «Η ομάδα μου έπρεπε να αποδείξει στο γήπεδο πως είναι ανώτερη και το κατάφερε. Είναι μία πολύ σπουδαία νίκη, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, γιατί τίποτα δεν έχει ακόμη κριθεί. Απομένουν πολλά ακόμη παιχνίδι και θέλουμε να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία».

Ο θρίαμβος των «μπλαουγκράνα» όπως ήταν φυσικό γέμισε χαρά τους απανταχού φιλάθλους της ομάδας της Καταλωνίας ενώ αυτοί της Βαρκελώνης έδωσαν ραντεβού στο συνηθισμένο μέρος της πόλης για να πανηγυρίσουν τη μεγάλη νίκη. Η «Las Ramblas», κεντρικός δρόμος στη Βαρκελώνη που αποτελεί επίκεντρο των πανηγυρισμών των φίλων της «Μπάρτσα», κατακλύστηκε από οπαδούς, που γιόρτασαν με την ψυχή τους την μεγάλη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: