Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Πελέ για Μέσι

Φαίνεται πως στον Πελέ δεν αρέσει που ο Μέσι κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας και αποφάσισε να ρίξει την χολή του, αυτή την φορά στον Μέσι. Ο Βραζιλιάνος ανέφερε ότι μόνο όταν κάποιος Αργεντίνος σκοράρει 1000 γκολ θα μπορεί να συγκριθεί μαζί του.«Πάντα προσπαθούν να συγκρίνουν τον Πελέ με κάποιον. Αλλά πάντοτε λέω αστειεύομενος στους φίλους μου από την Αργεντινή να διαλέξουν ποιος είναι ο καλύτερός τους και όταν αυτός πετύχει χίλια γκολ όπως εγώ, τότε μπορούμε να κάνουμε μία σύγκριση», είπε ο 69χρονος Βραζιλιάνος ρίχνοντας το διλητήριο του για τους «αδερφούς» Αργεντίνους.

Στη συνέχεια ο Πελέ τόνισε ότι περιμένει να δει τον Μέσι και σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο να αγωνίζεται το ίδιο καλά όπως κάνει με την Μπαρτσελόνα. «Στην Μπαρτσελόνα παίζει πολύ καλά, αλλά στην Εθνική δεν έχει δείξει το ίδιο ταλέντο. Ίσως το κάνει στη Νότιο Αφρική».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

polu swsta alla o pele na thimithoume to pote kai to pws einai to podosfairo shmera tha ithela pantws na dw ton pele na agwnhzetai opws agwnhzotan tote den nomizw oti tha evaze 1000 goal!